POTRES U KREVETU

Seksi scene iz filmova koje morate probati

26.11.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Ne padaju li vam trenutno na pamet ideje kako poboljšati seksulani život, nemojte se zamarati, već jednostavno oživite deset seksi scena iz filma koje garantiraju dobru zabavu

Titanic: Leonardo DiCaprio slika portret Kate Winslet.

Ne morate satima sjediti na krevetu i čekati da vas netko naslika. Uzmite fotić i uslikajte se u nekoj zavodničkoj pozi pa iznenadite dragog, a ako ste dovoljno hrabri, pošaljite mu MMS s nekom provokativnom porukom.

Bilježnica: Ryan Gosling i Rachel McAdams pokisnu u vožnji čamcem i prepuste se seksi zanosu.

Zasigurno ima nešto u mokroj odjeći i kosi, piše iVillage. Iako možda nećete imati šansu za seks u jezeru i na kiši istovremeno, partnera možete iznenaditi tako da se u krevet ušuljate u mokroj pripijenoj majici.

Ima nešto u mokroj odjeći i seksu
Nevjerna: Diane Lane i Olivier Martinez imau vrući seks u toaletu restorana gdje su zapravo s prijateljima.

U dugim vezama ovakav seks je prava stvar koja će razbiti dosadnu kolotečinu. Kada se pruži prilika, uzmite ga za ruku i bez riječi ga povedite u toalet, a zatim mu otkrijte svoje namjere. Sigurno neće imati ništa protiv.

Mala djeca: Kate Winslet i Patrick Wilson u strastvenom klinču na perilici rublja.

Ovu je scenu bar lako oživjeti. Umjesto da se mučite dosadnim pranjem rublja, uključite perilicu i pokažite partneru što znače dobre vibracije. Želite li da stvarno bude nezaboravno, poklonite mu oralni seks.

Sex and Lucia: Tristan Ulloa ima povez na očima, a Paz Vega nudi mu svoje tijelo za istraživanje.

Muškarci vole izazove, posebno u krevetu, pa to okrenite u svoju korist. Povežite ga i dozvolite mu da vas zadovolji samo jezikom i rukama. Eksplozija emocija i dobrog seksa za oboje je zagarantirana.

Gospodin i gospođa Smith: Agresivni seks između Angeline Jolie i Brada Pitta nakon žestoke pucnjave i pokušaja da ubiju jedno drugo.

Iako nitko ne bi želio biti u situaciji koja je u filmu prethodila divljem seksu, malo žešće akcije ne škodi. Dočekajte partnera kod kuće u seksi rublju i čim uđe kroz vrata krenite, preuzmite kontrolu. Povucite ga prema sebi, razodjenite i posjednite. Akcija može početi.

8 milja: Eminem i Brittany Murphy iskradaju se na brzi seks u vrijeme pauze na poslu.

Začinite duge i naporne radne dane seksom. Dogovorite se jedan dan u tjednu koji vam odgovara da umjesto kave ili ručka na pauzi uživate u vrućim strastima.

Riskantan posao: Tom Cruise i Rebecca De Mornay seksaju se u vlaku podzemne željeznice.

U Hrvatskoj nema podzemne željeznice, ali automobil može biti okidač za seks kod kuće. Obucite suknju bez gaćica dok, primjerice, idete u nabavu namirnica, pa prije dolaska kući partneru pokažite da nemate donje rublje i uđite u kuću. Dotrčat će za vama u tren oka i sigurno zaboraviti ponijeti namirnice iz auta.

Prljavi ples: Patrick Swayze i Jennifer Gray plešu u njegovu stanu, a glazba ih na kraju odvede do očekivanog seksa.

Glazba i seks savršeno idu zajedno. Napravite listu omiljenih seksi pjesama i krenite u akciju. Naravno, ne zaboravite malo vrućeg plesa i striptiz.