ČUDO G-TOČKE

Svi su poludjeli za injekcijom koja pojačava orgazme

23.10.2012 u 08:34

Bionic
Reading

Više od 2.000 žena povrgnulo se jednostavnom kirurškom zahvatu pri kojem im je injekcijom kolagena popunjena G-točka. Njihov je seksualni život nakon toga procvjetao: višestruki orgazmi im traju satima

Velika je to seksualna potraga koja već desetljećima frustrira ljubavne parove, a kao rezultat bezuspješnog lova mnogi ne vjeruju da G točka uopće postoji. No seksualni bi život parova širom svijeta mogao procvjetati, i to zahvaljujući jednojinjekciji.

Kako piše Daly Mail, 'G-shot' injekcija kirurški je postupak kojim se poboljšava seksualni život žene tako da se kolagenom popuni njezina G-točka. Injekcija kolagena, koja stoji oko 9.000 kuna, brzi  je postupak koji se može izvesti doslovce za vrijeme pauze za ručak. Izvodi se pod lokalnom anestezijom, a može biti dovršen u samo pola sata.

'G-Shot' je postao hit u Los Angelesu gdje su žene opsjedaju kliniku Vaginal Rejuvenation Institute of America, a tamošnji ginekolog i kirurg dr. David Matlock čak organizira mjesečne sastanke gdje žene informira o postupku. 'Želim žene osnažiti i educirati', kazao je.

'Zašto je to tako teško prihvatiti? Jer to nije poput nosa koji možete vidjeti ili osjetiti', objašnjava dr. Matlock u intervjuu za magazin Fabulous te tvrdi da se tom postupku tijekom posljednjih pet godina otkako su uveli tu uslugu podvrgnulo više od dvije tisuće žena.

Jedna je sugovornica za Daily Mail, 41-godišnja Carloine Cushworth iz Leedsa, priznala kako se podvrgnula operaciji te tvrdi da otada ne samo da nema problema s postizanjem vrhunca, nego da višestruki orgazmi traju satima.