Ljubav i seks DNEVNIK MODERNE DJEVOJKE

Što se događa u životu jedne 'solerice'?

  • Autor: tportal.hr
  • 23.10.2012 13:09:01
  • 18.10.2012 8:00:00

Dnevnik solerice Jasmine Rodić u izdanju Naklade Ljevak dijagnoza je kompleksnog ljubavnog života, a njezina je postfeministička junakinja, osviještena i modno i medijski

Velika očekivanja od života i ljubavi dovode solericu u lijepe, smiješne, ponekad i tužne, ali uvijek uzbudljive situacije – od Zagreba preko Beograda do New Yorka, solerica niže avanture u kojima se ljubav isprepliće s nadom i melankolijom.

Dnevnik solerice Jasmine Rodić dijagnoza je kompleksnog ljubavnog života, a njezina je postfeministička junakinja, osviještena i modno i medijski, istovremeno romantična i skeptična, željna ljubavi i vezivanja, ali svejedno ispunjena neutaživom željom za slobodom i novim uzbuđenjima.

Ili, kako piše: 'Potvrđeno je: očekivanja nas sputavaju da osjetimo i iskusimo stvari kakve jesu!' U ovom odličnom prvijencu Jasmina Rodić ispisuje modernu urbanu priču u kojoj nudi emocije, avanturu – i poput Bridget Jones – smješniju stranu ljubavnih brodoloma.

Posljednje četiri godine Jasmina radi u redakciji časopisa Cosmopolitan, kao urednica lifestylea i autorica kolumne o životu jedne solo cure, na temelju kojih je nastala ova knjiga. Svaka sličnost s pravim osobama i događajima iz Dnevnika solerice je apsolutno namjerna. U slobodno vrijeme posvećena je spašavanju napuštenih životinja... i izgubljenih frajera.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više