PROVOKATIVNA PLAVUŠA

Beckhamova atraktivna Mađarica luda za seksom

20.05.2009 u 14:11

Bionic
Reading

Za manekenku Mariann Fogarasy u rodnoj Mađarskoj kažu da je luda za seksom, a prsata ljepotica za život zarađuje pokazivanjem raskošnih oblina. No pažnju svjetskih medija zaokupila je tvrdeći da David Beckham i ona već mjesec dana flertuju, a dala je naslutiti i da bi od te veze moglo biti nešto više

Je li pritom atraktivna Mariann mislila da bi veza iz flerta mogla prerasti u nešto konkretnije ili su već dospjeli do te faze, teško je reći. No seksi Mađarica, za razliku od Beckhama, nema što skrivati, a malo samoreklame svakako joj neće škoditi u karijeri. Najbolji način da se dospije u medije je veza s najpoželjnijim i najbogatijim nogometašem na svijetu Davidom Beckhamom, kojem izvanbračne afere, kao što je već poznato, nisu strane. U vrijeme dok je igrao u Real Madridu održavao je, nimalo diskretno, veze s brojnim ljepoticama, što je poprilično uzdrmalo njegov brak. No Victoria je prešla preko javnih poniženja i zadnjih su se godina svojski trudili ostaviti dojam savršenog bračnog para.

     


Zato je zgodni Beckham već prve glasine o mogućoj vezi s atraktivnom Mađaricom odbacio, rekavši da kao muškarac postoji samo za Victoriju. No prsata Mariann tvrdi drugačije: 'Poznajem ga od 22. travnja, a nakon utakmice dala sam mu svoj broj telefona i nazvao me. Zatim smo se vidjeli, malo popričali i on me poljubio i rekao mi da ćemo se sigurno sresti još koji put. Zato sam prije dva tjedna i došla u Italiju, jer me on pozvao', rekla je Mariann talijanskim novinama Chi.

Provokativna plavuša se požalila da ne može naći muškarca jer je previsoka sa svojih 184 cm. U intervjuu mađarskom časopisu priznala je da je prilično vatrena u krevetu te da je dosad strgala već nekoliko pari lisica za vrijeme seksa. Osim toga, otkrila je da je spavala sa starim prijateljem i da su joj roditelji u plišanom medvjediću pronašli vibrator koji je tamo skrivala.