KAKAV PROSJEK!

Ne biste vjerovali koliko se često Hrvati seksaju

03.10.2012 u 15:00

Bionic
Reading

Najveći broj sudionika tportalove ankete seksa se nekoliko puta tjedno, a u tome im ne smetaju ni umor ni iscrpljenost

Nedavno je britansko istraživanje otkrilo da sve više bračnih parova doživljava seks kao kućanski posao, pa ga zato rjeđe i

upražnjava. Poražavajuća situacija rezultat je prevelike opterećenosti ljudi te umora i iscrpljenosti. Srećom, čini se da su Hrvati otporniji na stres, pa seks još uvijek doživljavaju kao izvor vrhunskog užitka.

Naime, anketa tportala pokazuje da Hrvati u seksu uživaju i nekoliko puta tjedno. Na pitanje: 'Koliko puta mjesečno se seksate?', većina ispitanika odgovorila je da to čini više puta tjedno. Točnije, 21 posto ispitanika reklo je kako to čini dva puta tjedno, a jednaki broj njih čini to više od tri puta tjedno.

Rjeđe od jednom mjesečno seksa se 17 posto sudionika ankete, a jednom tjedno to čini njih gotovo 14 posto. Dva do tri puta mjesečno seksa se 13 posto čitatelja tportala, a najmanji broj njih seks prakticira svaki dan – osam posto sudionika ankete.

Iako se Hrvati zasigurno susreću s većim brojem životnih problema nego Britanci, čini se kako ne dopuštaju da to previše utječe na njihov seksualni život. To je dobra odluka jer, kao što su pokazala brojna svjetska istraživanja, seks je najbolji lijek za mnoge zdravstvene tegobe.