SEXPRESSO: ALKA VUICA

'Svako jutro svršim barem dva puta'

19.05.2009 u 15:08

Bionic
Reading

Poznata skladateljica i pjevačica otkriva može li živjeti bez seksa, zašto joj je najvažnije zna li se partner ljubiti, je li imala lezbijska iskustva, zašto joj vibrator nije često u akciji i još puno toga…

Uvijek provokativna i bez dlake na jeziku, Alka otkriva da joj seks danas nije tako učestao koliko bi htjela da bude. 'U vezi kada nije svaki dan, mislim da imamo problem', kaže Alka. Priznaje da nikada nije bila s prestarim muškarcima jer su je uvijek privlačili mlađi frajeri.

Na vječno pitanje je li važnija tehnika ili veličina, Alka odgovara da je veličina bitna, ali ako nema tehnike, onda je to uzalud. Otkriva da se susrela s jednim ekstra malim, ali nije bilo loš. 'Meni je puno gore kad se netko loše ljubi. Ljubljenje je uvertira, ako to ne zna, onda ne želim imati posla s njim', objašnjava pjevačica.

Priznaje da je 80-ih poput većine malo naprednijih cura i ona imala lezbijska iskustva. No to se, kaže, tada nije tako zvalo. 'To je maženje, to nije seks; ako nema penetracije onda to nema veze sa seksom. Ali mislim da sve žene vole žene.'

Jesu li u krevetu bolji sportaši ili muzičari, je li ona tigrica ili mačka, koristi li seksi igračke - Alkine odgovore na ta i brojna druga pitanja pogledajte u novom Sexpressu.