DEČKI SU DEČKI

Znate li kada vas on samo želi odvući u krevet?

21.09.2012 u 09:27

Bionic
Reading

Izlasci, spojevi, procjene, potezi koji se smiju ili ne smiju učiniti na prvom spoju samo su dio kompliciranih muško-ženskih odnosa koji su ponekad i zabavni, a ponekad nam dozlogrde. Loša strana je sigurno ona kada djevojka shvati da je on samo htio seks i ništa više

Blogerica i spisateljica o muško-ženskim odnosima Natalie Lue za Baggage Reclaim otkrila je deset znakova koji upućuju da je njemu samo do zabave i seksa, a ne do veze.

1. Direktan pristup

Prema istraživanju, mnogi muškarci ne kriju da žele samo spavati s ženom i to otvoreno govore. No jednako tako puno žena to namjerno prečuje jer se nada da će se iz toga ipak izroditi nešto više. Možda je to u nekom malom postotku i moguće, ali ako on kaže da se radi samo o seksu za jednu noć, onda je vjerojatno tako.

2. Priča o seksu

Kad ste na spoju s potencijalnim dečkom, obratite pažnju koliko i kada počinje pričati o seksu. Ako se već skoro na početku razgovora upušta u seksualne pričice, znači da vas želi u krevetu i ispituje da li je to moguće. Žene to često zamijene s idejom da su mu toliko privlačne i želi to pokazati pa ignoriraju očiti znak da se radi samo o seksu.


Obratite pažnju na njegove postupke
3. Na prvom sastanku želi više od poljupca

Bez obzira na iskre koje frcaju među vama, muškarac kojem se djevojka zaista sviđa može biti zadovoljan samo poljupcem na rastanku. Traži li više od poljupca na prvom sastanku, otpišite ga ako tražite vezu.

4. Prijatelji s povlasticama

Traži li od vas da zapravo budete prijatelji s povlasticama i da udovoljite jedno drugom dok niste u vezi ili imate ljubavne krize - definitivno razmišlja samo o seksu.

5. Očekuje nešto zauzvrat

Bili ste na večeri koju je on velikodušno platio, ali vam se pred kraj ugodnog druženja i čaše vina čini da očekuje seks zauzvrat? Ako je tako, onda je valjanje među plahtama jedini razlog zašto vas je uopće i pozvao van. Stoga dajte petama vjetra i bježite.

6. Ne zanima ga vaš život

Primjećujete li da razgovara samo o površnim stvarima i ne zanimaju ga hobiji ili vaši interesi, karijera i općenita očekivanja od života, možete očekivati poziv u krevet na prvom spoju. Također se može dogoditi da vam u razgovoru povlađuje jer želi da budete dobro raspoloženi kako biste pristali na njegov plan.

7. Zove samo kada treba utjehu?

Javlja li vam se samo kada je sam, nema druge planove ili se žali na loš dan, znači da mu je potrebna utjeha, a što je bolje od seksa kojim se rješava nakupljenog stresa. Nemojte podleći tužnom glasu i popustiti jer to nije prava veza.

8. Ne želi vezu, već zabavu

Izašli ste nekoliko puta, a on je zaboravio novčanik ili nije dobio plaću pa ste vi sve plaćali, vozili ga kući i na kraju se poseksali? Razmislite malo. Je li to veza, vodi li kakvoj vezi ili mu zapravo samo pružate kompletnu uslugu bez ikakve povratne informacije i želje za vezom?

9. Izbjegava intimnost

Ne zanima li ga nikakav razgovor niti aktivnost koja na kraju ne dovodi do seksa, sve je jasno.

10. Odlazi odmah nakon seksa

Neki se muškarci nakon seksa zadrže duže, neki kraće, ali se zadrže barem na kratko. Odlazi li on odmah čim je ispustio uzdah užitka, sigurno misli samo na jedno, a čak nije niti toliko pristojan da odigra igru do kraja.