EROTIČNO ŠTIVO

Ne propustite još jedan ulomak iz hit knjige 'Pedeset nijansi sive'

12.09.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Neiskusna i nevina Ana sa strahom shvaća da želi tog muškarca i da se, unatoč njegovoj tajanstvenoj suzdržljivosti, očajnički želi zbližiti s njim. Ne mogavši odoljeti Aninoj nenametljivoj ljepoti, pameti i slobodoumnome duhu, Grey priznaje da i on nju želi, ali pod vlastitim uvjetima

Šokirana, ali i uzbuđena Christianovim neobičnim erotskim ukusom, Ana oklijeva. Bez obzira na sve vanjske znakove uspjeha – međunarodnu tvrtku, golemo bogatstvo, privrženu obitelj, Christian Grey čovjek je mučen demonima i opsjednut potrebom da sve kontrolira. Kada se par upusti u smionu, strastvenu seksualnu vezu, Ana otkriva Christianove tajne i istražuje vlastite mračne želje.

Erotična, zabavna i vrlo dirljiva, knjiga Pedeset nijansi sive priča je koja će vas zaokupiti, zaposjesti i zauvijek ostati u vama, a tportal.hr je pripremio 10 primjeraka knjige za svoje čitatelje

Donosimo vam ulomak iz hit knjige koja je pokrenula lavinu strasti među milijunima čitateljica.

Ulomak iz knjige 'Pedeset nijansi sive'

Pola sata poslije, Christian Grey uđe u naš apartman.

Sranje! Odjeven je u bijelu košulju, otkopčanu na vrhu i sive flanelne hlače koje mu padaju s kukova. Nemirna kosa još mu je vlažna od tuširanja. Od pogleda na njega osuše mi se usta… jebeno je privlačan. Za njim je ušao muškarac u srednjim tridesetima, ošišan na ježa, s trodnevnom bradom, u otmjenom tamnom odijelu i kravati. Šutke je stao u kut i ravnodušno nas promatrao svijetlosmeđim očima.

'Gospođice Steele, ponovo se susrećemo.' Grey ispruži ruku i ja se rukujem s njim, brzo trepćući. O, Bože… zaista je vrlo… Kada sam mu dotaknula ruku, tijelo su mi ponovo stresli oni ugodni trnci, od kojih sam zasjala poput božićnoga drvca i pocrvenjela. Sigurna sam da svi čuju moje nepravilno disanje.

'Gospodine Grey, ovo je Katherine Kavanagh', promrmljam mahnuvši rukom prema Kate, koja je došla do nas i pogledala ga ravno u oči.

'Nepopustljiva gospođica Kavanagh. Kako ste?' Slabašno joj se nasmiješi, izgledajući kao da se iskreno zabavlja. 'Nadam se da ste bolje. Anastasia je rekla da ste prošli tjedan bili bolesni.'


'Dobro sam, hvala, gospodine Grey.' Čvrsto mu stisne ruku ne trepnuvši. Podsjetim se da je Kate pohađala najbolje privatne škole u Washingtonu. Njezina je obitelj bogata i odrasla je samouvjerena i sigurna u svoje mjesto u svijetu. Ne trpi ničije gluposti. Osjećam strahopoštovanje prema njoj.

'Hvala vam što ste odvojili dio svojega vremena za ovo.'
Nasmiješi se pristojno, profesionalno.

'Zadovoljstvo mi je', odgovori i pogleda me, a ja ponovo pocrvenim.
Kvragu.

Budite među prvima koji će kupiti i pročitati ovaj svjetski bestseler! Predbilježite se možete samo na profil-mozaik.hr. Cijena knjige je 99 kuna.