NABIJENO EROTIKOM

Pročitajte novi ulomak iz hit knjige 'Pedeset nijansi sive'

11.09.2012 u 12:18

Bionic
Reading

Neiskusna i nevina Ana sa strahom shvaća da želi tog muškarca i da se, unatoč njegovoj tajanstvenoj suzdržljivosti, očajnički želi zbližiti s njim. Ne mogavši odoljeti Aninoj nenametljivoj ljepoti, pameti i slobodoumnome duhu, Grey priznaje da i on nju želi, ali pod vlastitim uvjetima

Šokirana, ali i uzbuđena Christianovim neobičnim erotskim ukusom, Ana oklijeva. Bez obzira na sve vanjske znakove uspjeha – međunarodnu tvrtku, golemo bogatstvo, privrženu obitelj, Christian Grey čovjek je mučen demonima i opsjednut potrebom da sve kontrolira. Kada se par upusti u smionu, strastvenu seksualnu vezu, Ana otkriva Christianove tajne i istražuje vlastite mračne želje.

Erotična, zabavna i vrlo dirljiva, knjiga Pedeset nijansi sive priča je koja će vas zaokupiti, zaposjesti i zauvijek ostati u vama, a tportal.hr je pripremio 10 primjeraka knjige za svoje čitatelje

Donosimo vam ulomak iz hit knjige koja je pokrenula lavinu strasti među milijunima čitateljica.

Ulomak iz knjige 'Pedeset nijansi sive'

Okrenem se i vidim da me pozorno promatra, kao što sam i mislila. Ne mogu pročitati izraz njegova lica. Uđem dublje u sobu, a on krene za mnom. Ona perjasta stvar me zaintrigirala. Napravljena je od antilop-kože, poput peruške za brisanje prašine, ali s vrlo malim plastičnim kuglicama na vrhu.

'To je bič s resama.' Christian progovori tihim i blagim glasom.

Bič s resama… hmm. Mislim da sam u šoku. Podsvijest mi je emigrirala nekamo ili ostala bez riječi, a možda se jednostavno toliko zaprepastila da je umrla. Ja sam umrtvljena. Primjećujem i upijam ono što vidim, ali budući da sam u šoku, nisam u stanju izgovoriti kako se osjećam. Koja bi bila prikladna reakcija kada saznaš da je čovjek koji bi ti mogao postati ljubavnik bolesni sadist ili mazohist? Strah… da…

To je prevladavajući osjećaj. Sada sam to osvijestila. No, začudo, ne bojim se njega – mislim da me ne bi ozlijedio, barem ne bez mojega pristanka. Toliko mi se pitanja mota po glavi. Zašto? Kako? Kada? Koliko često? Tko? Odem do kreveta i rukama prijeđem po jednom od zanimljivo izrezbarenih stupova. Vrlo je čvrst i vrhunski napravljen.

'Reci nešto', Christian naredi, a glas mu je zavaravajuće blag.
'Radiš li ti to ljudima ili oni tebi?'


Usta mu se lagano izviju, ili od olakšanja ili zato što ga pitanje zabavlja.
'Ljudima?' Trepne nekoliko puta dok razmišlja o odgovoru. 'Radim to ženama koje žele da to činim.'

Ne razumijem.
'Ako imaš dobrovoljke, zašto sam ja ovdje?'
'Zato što to želim raditi s tobom. Jako.'
'Oh,' glasno izdahnem. Zašto?
Znam da hoće. Drugi dio uživa u iščekivanju. Okrene se prema drugome koljenu i počne me ljubiti po bedru pa lizati i sisati. Već sljedeći trenutak uronjen je u moje međunožje, nosom prelazi gore-dolje po mojemu najintimnijem dijelu, vrlo blago, vrlo nježno. Izvijam se… o, Bože.

Budite među prvima koji će kupiti i pročitati ovaj svjetski bestseler! Predbilježite se možete samo na profil-mozaik.hr. Cijena knjige je 99 kuna.