STRASTVENO I SMIONO

Što je uzbudilo Anu u novom ulomku 'Pedeset nijansi sive'

07.09.2012 u 07:28

Bionic
Reading

Neiskusna i nevina Ana sa strahom shvaća da želi tog muškarca i da se, unatoč njegovoj tajanstvenoj suzdržljivosti, očajnički želi zbližiti s njim. Ne mogavši odoljeti Aninoj nenametljivoj ljepoti, pameti i slobodoumnome duhu, Grey priznaje da i on nju želi, ali pod vlastitim uvjetima

Šokirana, ali i uzbuđena Christianovim neobičnim erotskim ukusom, Ana oklijeva. Bez obzira na sve vanjske znakove uspjeha – međunarodnu tvrtku, golemo bogatstvo, privrženu obitelj, Christian Grey čovjek je mučen demonima i opsjednut potrebom da sve kontrolira. Kada se par upusti u smionu, strastvenu seksualnu vezu, Ana otkriva Christianove tajne i istražuje vlastite mračne želje...

Erotična, zabavna i vrlo dirljiva, knjiga Pedeset nijansi sive priča je koja će vas zaokupiti, zaposjesti i zauvijek ostati u vama, a tportal.hr je pripremio 10 primjeraka knjige za svoje čitatelje

Donosimo vam ulomak iz hit knjige koja je pokrenula lavinu strasti među milijunima čitateljica, a kako je pokazalo nedavno istraživanje u Velikoj Britaniji i zaslužna je za češći seks među parovima. Naime, oko 64 posto ispitanica reklo je da su poželjele više seksa dok su čitale knjigu, a 54 posto dama reklo je da su im se, osim seksa, poboljšali i odnosi u vezi.

Ulomak iz knjige 'Pedeset nijansi sive'

Srce mi lupa kao ludo. Dizalo se zaustavi u prizemlju, a ja izletim iz njega čim su se vrata otvorila. Pritom posrnem, ali srećom, ne prospem se po besprijekornome podu od pješčenjaka.

Otrčim do širokih staklenih vrata i odjedanput osjetim slobodu okrepljujućega, pročišćavajućeg, vlažnog seattleskog zraka. Podignem glavu i željno dočekam hladnu, osvježavajuću kišu. Zatvorim oči i duboko udahnem, pokušavajući se pročistiti i vratiti ono što mi je ostalo od ravnoteže.

Nijedan muškarac nije djelovao na mene kao Christian Grey i nikako ne mogu shvatiti zašto. Zbog izgleda? Pristojnosti? Bogatstva? Moći?
Ne razumijem svoju i racionalnu reakciju. S olakšanjem izdahnem. Za ime Božje, što se to upravo dogodilo?

Naslonivši se na jedan od čeličnih stupova zgrade, hrabro se pokušam smiriti i sabrati. Odmahnem glavom. Što se to dogodilo? Srce mi ponovo počne kucati ustaljenim ritmom, a kada mi se i disanje vratilo u normalu, krenuh prema automobilu.

Dok za sobom ostavljam grad, vrteći razgovor u glavi, osjetim se glupo i posramljeno. Sigurno pretjerano reagiram na nešto što sam umislila. Dobro, vrlo je privlačan, samouvjeren, zapovjednički nastrojen i dobro se osjeća u vlastitoj koži. S druge strane, bahat je i, bez obzira na savršene manire, sklon zapovijedanju i hladan.



Barem na površini. Niz kralježnicu mi prođe drhtaj. Možda je bahat, ali ima pravo to biti – tako mlad postigao je toliko toga.

Ne trpi glupost, ali zašto bi? Ponovo se naljutim što mi Kate nije dala njegovu kratku biografiju.

Budite među prvima koji će kupiti i pročitati ovaj svjetski bestseler! Predbilježite se možete samo na profil-mozaik.hr. Cijena knjige je 99 kuna.