EVA UŽIVA U PAŽNJI

Pripadati muškarcu totalno je seksi

08.12.2008 u 13:19

Bionic
Reading

Atraktivna glumica koja je u dugogodišnjoj vezi s filmskim producentom hrvatskih korijena Georgeom Gargurevichem priznaje da voli osjećaj kad je muškarac pazi i mazi te da joj je taj osjećaj jako seksi

'Druga strane snažne žene od karijere je žena koja voli biti prava žena svom muškarcu. Mislim da je strašno seksi pripadati muškarcu. Naravno, zapravo ne pripadamo nikom drugom osim samima sebi, ali to je tako dosadno. Jedan dio mene moli da me se pazi i pazi. Meni je taj osjećaj posve prirodan, ali nisam sigurna da to u sebi ima svaka žena', otkriva lijepa Eva.

No, iako voli osjećaj pripadnosti, seksipilna latino zvijezda ne podnosi ljubomoru. Ona toliko mrzi ljubomoru da je spremna prekinuti vezu čim joj partner pokaže prvi znak ljubomore.

'Ljubomora je jedna od rijetkih stvari koje ne mogu tolerirati kod muškaraca, i to zbog moje karijere. O svemu drugom se možemo dogovoriti, ali ako je muškarac ljubomoran, onda me sputava i ne mogu raditi ono što volim', objasnila je glumica kojoj je karijera krenula uzlaznom putanjom, pa je očito da je pronašla savršenog muškarca po svojim mjerilima, koji je nimalo ne sputava.