GREŠNO ZADOVOLJSTVO

Pročitajte sočan ulomak iz hit knjige 'Pedeset nijansi sive'

05.09.2012 u 11:10

Bionic
Reading

Neiskusna i nevina Ana sa strahom shvaća da želi tog muškarca i da se, unatoč njegovoj tajanstvenoj suzdržljivosti, očajnički želi zbližiti s njim. Ne mogavši odoljeti Aninoj nenametljivoj ljepoti, pameti i slobodoumnome duhu, Grey priznaje da i on nju želi, ali pod vlastitim uvjetima

Šokirana, ali i uzbuđena Christianovim neobičnim erotskim ukusom, Ana oklijeva. Bez obzira na sve vanjske znakove uspjeha – međunarodnu tvrtku, golemo bogatstvo, privrženu obitelj, Christian Grey čovjek je mučen demonima i opsjednut potrebom da sve kontrolira. Kada se par upusti u smionu, strastvenu seksualnu vezu, Ana otkriva Christianove tajne i istražuje vlastite mračne želje.

Erotična, zabavna i vrlo dirljiva, knjiga Pedeset nijansi sive priča je koja će vas zaokupiti, zaposjesti i zauvijek ostati u vama.

Donosimo vam ulomak iz hit knjige koja je pokrenula lavinu strasti među milijunima čitateljica, a kako je pokazalo nedavno istraživanje u Velikoj Britaniji i zaslužna je za češći seks među parovima. Naime, oko 64 posto ispitanica reklo je da su poželjele više seksa dok su čitale knjigu, a 54 posto dama reklo je da su im se, osim seksa, poboljšali i odnosi u vezi.

Ulomak iz knjige 'Pedeset nijansi sive'

'Jesi li žedna, Anastasia?' upita izazivajući me.
'Jesam', jedva izgovorim jer su mi usta odjedanput suha. Čujem zveckanje leda o čašu. Nagnuo se i poljubio me pritom mi u usta ulijevajući hladnu tekućinu punu okusa. Bijelo vino. Kako neočekivano, kako erotično, iako je ledeno, a Christianove su usne hladne.

'Još?' šapne.
Kimnem. Okus je još božanstveniji jer je vino bilo u njegovim ustima. Nagne se i ja otpijem još jedan gutljaj s njegovih usana…
O, Bože.

'Nemojmo pretjerivati, znamo da ne podnosiš alkohol baš najbolje, Anastasia.'
Ne mogu se suzdržati. Nacerim se od uha do uha a on se nagne i ulije mi još malo vina u usta. Pomaknuo se i sada leži uz mene, osjećam njegovu erekciju na boku. O, želim ga u sebi.

'Je li ovo lijepo?' upita, ali osjećam mu sarkazam u glasu.

Ukočim se. Ponovo pomakne čašu i nagne se pa me poljubi i u usta mi stavi komadić leda s malo vina. Polagano, opušteno utiskuje mi hladne poljupce po sredini tijela – od grla preko udubine između grudi, niz trup, do trbuha. Stavi mi komadić leda u pupak, u bazenčić hladnoga vina. Zapeče me sve do dubine trbuha.
'Sada se ne smiješ micati”, šapne. “Ako se pomakneš, Anastasia, prolit ćeš vino po krevetu.'


Automatski savijem kukove.
'O, ne. Ako prolijete vino, morat ću vas kazniti, gospođice Steele.'

Zastenjem i očajnički se borim protiv poriva da podignem kukove, povlačeći kravatu kojom sam vezana. O, ne… molim te. Jednim prstom spusti jedan po jedan jastučić grudnjaka. Grudi mi iskoče, izložene i ranjive. Nagne se i hladnim usnama povuče svaku bradavicu. Borim se protiv svojega tijela koje se pokušava zgrčiti kao odgovor na njegove pokrete.

Budite među prvima koji će kupiti i pročitati ovaj svjetski bestseler! Predbilježite se možete samo na profil-mozaik.hr, a narudžbe napravljene do petka 07.09. biti će isporučene do 13.09. uz besplatnu dostavu. Cijena knjige je 99 kuna.