PRIUŠTITE MU TO

Za kakvim seksom žude muškarci

30.08.2012 u 07:51

Bionic
Reading

Što on to želi u seksu, a vi rijetko činite ili gotovo nikad? Njega veseli svaki seks, ali postoje tri tipa za kojima jednostavno žudi

Ako je vjerovati američkim stručnjacima, muškarci u dugim vezama ili braku žude za tri vrste seksa. Ne bojte se, nije riječ ni o čemu perverznom. Treba vam samo

malo mašte, otpuštanje kočnica i poriv za novim stvarima.

Seks na brzaka
Ima nešto u seksu na brzaka. Počastite ga njime kad se najmanje bude nadao. Kako? Zaskočite ga iznenada i recite: 'Tako si seksi, želim te odmah.' Seksualna terapeutkinja Roz van Meter kaže da takav pristup u muškim očima čini čuda: 'To je vrlo strastveno i čini da se muškarac osjeća neodoljivo, a oni se vole tako osjećati.' Element iznenađenja uvijek je dobrodošao u seksualnom naboju jer ga pojačava.

Dakako, važno je da dobro odaberete vrijeme. Možete mu uskočiti dok se ujutro tušira ili ga pak (ako to okolnosti dopuštaju) možete iznenaditi u uredu. Dobra ideja je i da ga dočekate autom nakon košarke i odvedete u neki mračni šumarak. Takve žene s inicijativom muškarci uvijek cijene.

Stvorite iščekivanje
Ma koliko on djelovao kao mačo muškarac, pokažite mu nježnost i brižnost jer i oni to žele. Vjerojatno vam to neće reći, ali vi djelujte proaktivno. Jay Wiseman, autor knjige 'Trikovi uz pomoć kojih ćete zadovoljiti ženu', kaže da muškarci nisu uvijek spremni za seks. Dakle, i njima treba poticaja.

Seks na brzaka uvijek pali


Vrijeme je da uzmete stvari u svoje ruke i odagnate mu iz glave sve probleme. Kako? Ključ je u iščekivanju. 'Sjeme posadite puno prije samog čina seksa', Wiseman. Možete mu već ujutro najaviti kako jedva čekate večer jer imate vruće planove s njim. Tijekom dana pošaljite mu koju seksi poruku. Navečer pripremite spavaću sobu. Uredite je onako kako volite vi i vaš partner. Dočekajte ga u seksi rublju. Dobro bi bilo da to bude nešto što on još nije vidio. A potom, dok ga nježno dodirujete, šapćite mu koliko ga želite i kako je on najbolji na svijetu.

Komplimenti gode i muškom uhu, stoga ne budite štedljive na riječima. Igru morate dobro odigrati jer je iščekivanje jedan od glavnih elemenata strasti.

Probudite zločestu ženu u sebi

Naravno da se njemu sviđa to što ste vi brižna supruga ili djevojka, a možda i majka. No, bez ikakve sumnje on bi volio da tu i tamo pustite na površinu i zločestu ženu koju nosite u sebi. Što to točno znači?

Počastite ga jedne večeri svime onime što inače niste i ne činite. Dakle, ako ste tip koji voli voditi ljubav u krevetu i u mraku, upalite sva svjetla i dočekajte ga na terasi u ležaljci, i to samo u štiklama. Ako vam se ne sviđa taj scenarij, slobodno odaberite neki drugi. Važno je samo da se totalno opustite i uklonite sve blokade pristojnosti.

Kad krene akcija, odlučite se za neke potpuno drukčije poze nego inače. Ako najčešće prakticirate misionarsku pozu, zavežite mu oči i sjednite na njega. Važno je da vaša unutarnja zločesta žena napravi sve što poželi. Vjerujte, njega će to oboriti s nogu.