MEGAN FOX:

'Iako sam biseksualka, ne bih mogla biti s biseksualkom'

13.05.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Nakon što je Pink otvoreno progovorila o svojoj biseksualnosti, atraktivna glumica Megan Fox, koja je već par puta priznala da je u prošlosti imala takvih iskustava, otkrila je svoju zanimljivu teoriju o toj problematici

22-godišnja zvijezda filma Transformers i jedna od trenutačno najvrućih holivudskih glumica mlađe generacije kaže da nema ništa protiv veza s pripadnicama istoga spola.

Iako je već neko vrijeme u vezi s glumcem Brianom Austinom Greenom, najpoznatijem po ulozi Davida Silvera u teen hit-seriji Beverly Hills, atraktivna crnka podjednako voli i cure.

No ipak ima i neke svoje posebne 'zahtjeve'.

'Iako sam biseksualka, ne bih nikad mogla biti s biseksualkom jer to znači da ona izlazi i s muškarcima, a ja ne želim nikakve 'muške ostatke', ako me razumijete. Znam da to zvuči pomalo licemjerno, ali ako ste u vezi s biseksualkom to znači da ona spava s muškarcima. A muškarci rade svašta. Tako da ipak ne bih mogla biti s curom koja je u seksualnoj vezi s drugim frajerima', objasnila je svoju teoriju Megan Fox.
 
Inače, glumica se požalila i da joj u Hollywoodu nitko ne želi povjeriti ozbiljnije uloge zbog njezina izgleda, što joj je jako počelo ići na živce.