SEXPRESSO: NICOLE BULAT

Volim voditi ljubav u štiklama

12.05.2009 u 12:28

Bionic
Reading

Atraktivna pjevačica ženske grupe Feminem otkrila je da voli voditi ljubav u štiklama, da se tada odjeća najseksipilnije, a priznala je da često mijenja poze te da joj ništa nije više seksi od vjernog muškarca

Seksi Nicole priznaje da je česta meta muškaraca i da ima udvarača na sve strane, no trenutačno je u sretnoj vezi pa oni nemaju šanse.

Iako su njezini atributi uočljivi, priznaje da su njezinom dečku neke druge stvari važnije od toga. Budući da seks, kako kaže, povezuje sa strašću i ljubavi, za nju tu nema mjesta iživljavanjima i krajnostima.

Zato svoj seksualni život voli začiniti lijepim krpicama i uniformama. Otkriva da je nosila seksi uniforme čistačice i školarke, a osobito obožava vođenje ljubavi u štiklama jer se tad osjeća najseksipilnije. Priznaje i da voli mijenjati poze u krevetu: 'Nisam statična u krevetu. Sve se proba.'

Na koji način ju je uspio osvojiti dečko, ima li vibrator poput svoje kolegice iz grupe Nede Parmać te ostale seksi tajne atraktivne Nicole pogledajte u videoprilogu.