Ljubav i seks OSJEĆAJ ŽENSTVENOSTI

Kad su žene najseksipilnije?

  • Autor: tportal.hr
  • 24.7.2012 11:53:31
  • 24.7.2012 11:25:23

Kada je o izgledu riječ, istraživači su otkrili da je većina žena zadovoljna oblikom stražnjice i grudi, kao i veličinom struka i bokova. Ono što žene muči su njihove noge

Većina žena nije zadovoljna nekim dijelom svoga tijela, ali postoji dob u kojoj su žene najzadovoljnije svojim izgledom i osjećaju se seksipilno. Ako je vjerovati najnovijem istraživanju, ženama se takav snažan osjećaj o vlastitoj ljepoti javlja u 28. godini.

No ono pravo istinsko samopouzdanje, pokazuje istraživanje, javlja se kod žena u njihovoj 32. godini. Dobrim dijelom za to je zaslužna podrška obitelji i prijatelja koja potiče žene da vjeruju u sebe, navodi se u rezultatima velikog britanskog istraživanja kojemu je bio cilj istražiti kako žene doživljavaju svoju ženstvenost.

Kada je o izgledu riječ, istraživači su otkrili da je većina žena zadovoljna oblikom stražnjice i grudi, kao i veličinom struka i bokova. Ono što žene muči su njihove noge. Naime, većina žena voljela bi da ima vitkije i dulje noge.

Žene su posebno zadovoljne izgledom svojih očiju i većina njih smatra da im je to najbolji fizički atribut. Nakon očiju navode grudi kao jedan od važnijih aduta, a mozak su stavile tek na treće mjesto. Većina žena izjavila je i kako se voli lijepo odijevati te na taj način istaknuti svoju ženstvenost.

194620,195970,185312 ,184463
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više