BRAČNE IGRE

Zavedite ponovo svog dugogodišnjeg partnera

11.05.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Već je odavno poznato da se nakon određenog broja godina braka partneri sve manje vole, kao i to da se seksualna privlačnost gubi što istovremeno dovodi i do bračnih problema. No postoji rješenje

Stručnjaci su si ponovo dali truda i napravili istraživanje uz pomoć iskusnih seksologa, a sve s ciljem da na pravilan način savjetuju dugogodišnje parove u tome kako do probude zaboravljenu fizičku privlačnost.

Obavezno kupite izazovno donje rublje, jer time ćete sigurno probuditi maštu svog supruga. Malo ih može odoljeti tom iskušenju.

Posvetite barem pola sata dnevno vježbanju. Osim što ćete time povećati svoju kondiciju i popraviti izgled, i sami ćete se osjećati bolje, seksipilnije, a i sami ćete više žudjeti za seksom sa svojim partnerom.

Ne zaboravite na svoj miris. Navodno cvjetni i voćni mirisi najbolje služe u zavođenju. Stručnjaci čak savjetuju da se poigrate mirisima i sami stvorite neku kombinaciju za zavođenje.

Ne ustručavajte se reći svom partneru i najintimnije želje i maštanja vezana uz seks. Osim što ćete pojačati njegovu maštu, pridobit ćete ga svojom otvorenošću, a i vaš odnos preći će u novu fazu.

Igrajte se svojim maštarijama tako da oboje sastavite popis svojih intimnih želja na papiriće koje ćete staviti u jednu kutiju i svaku večer izvlačiti po jedan papirić pokušavajući ispuniti tu želju na obostrano zadovoljstvo i zabavu.

Sigurno vam nije drago što vaš partner voli s vremena na vrijeme pogledati striptiz, no zamislite kako bi uživao gledajući vaš striptiz ili barem neku vrstu erotskog plesa. Jeste li probali trbušni ples?

Zamijenite uloge pa jednu večer vi budite muškarac, preuzmite inicijativu i dominaciju i razoružajte svog partnera. Sigurno neće ostati ravnodušan, a i vi ćete se dobro zabaviti.