VRIJEME ZA PROMJENU

Pet velikih grešaka koje žene rade u krevetu

31.07.2012 u 09:14

Bionic
Reading

Ah, ženama je većina stvari u životu komplicirana pa nije ništa drugačije ni sa seksom. No neke greške u 21. stoljeću ipak treba izbjegavati na obostrano zadovoljstvo

Ponekad vam se ne da seksati pa glumite, a ponekad vam se čini da je sve isto i monotono? Pa poduzmite nešto u vezi s tim! Kojih pet grešaka u koracima žene uporno ponavljaju umjesto da se dobro zabavljaju u krevetu, opisuje Ariane Marder za magazin Glamour

1. Ne glumite orgazam

Ova je stavka puno važnija za vas nego njega. Gluma orgazma se možda može oprostiti u nekim posebnim situacijama, ali nemojte da vam to prijeđe u naviku. Možda i niste razmišljali na taj način jer se tako brže rješavate obaveze u krevetu, ali zapravo varate sami sebe. Osim toga, gotovo svaki muškarac rado će se potruditi da vas dovede do vrhunca, pa mu to i dopustite.

Ne glumite orgazam
2. Inicijativa

Svi su danas opterećeni problemima i obavezama, ali možda je baš seks dobra stvar koja će vas opustiti i na trenutak odvojiti od svakodnevne kolotečine. Da, muškarci će tu potrebu u većini slučajeva izraziti češće nego žene, ali zašto ponekad i vi ne biste preuzeli inicijativu i mazili se s dragim? Ponekad je samo teško započeti, a poslije shvatite koliko vam je to trebalo i kako je dobro bilo.

3. Lijenost

Ako ste se već upustili u seks, onda u njemu i uživajte. Pa nemojte samo ležati i čekati da on sve napravi. To jedino može biti recept za loš seks. Probudite se i recite mu što biste htjeli, uključite se i dajte malo akcije.

4. Inovativnost

Nitko ne kaže da se odmah trebate baciti na žestoke igrice koje uključuju vezanje i bič, ali zar i vama nije dosadan isti seks svaki put iznova? Krenite s jednostavnim stvarima poput nove poze, a usput malo istražujte što se oboma sviđa. Tko zna, možda otkrijete neku svoju novu stranu za koju niste mislili da postoji, a seks će svakako biti bolji pa nećete imati razloga za glumu i pretvaranje.

5. Sram

Partnera ćete ludo zavesti ako pokažete inicijativu i budete malo ustrajniji sa svojim idejama. Nemojte se sramiti izreći neku fantaziju ili isprobati pozu koja vas već dugo vremena zanima. Budite otvoreni i ne brinite jer će svaki muškarac rado istraživati zajedno s vama.

Uopće ne bi trebalo posebno naglašavati važnost sigurnog seksa. Ipak, nije naodmet ponoviti da je pametnije koristiti zaštitu nego poslije žaliti.