Ljubav i seks NE GUBITE VRIJEME

Šest vrućih savjeta za uspješan ljetni flert

Lijepo je vrijeme, a vi ste često na otvorenom. Lokalni park ili plaža lako mogu postati idealno mjesto za upoznavanje nekog zanimljivog

Johanna Lyman, ljubavna trenerica Galtimea, donosi nekoliko savjeta kako flertovati ili usavršiti svoje vještine.

1. Flert je neverbalan, važan je stav. Ključni stav trebao bi biti samouvjerenost. Ako vam nedostaje samopouzdanja, možete djelovati očajno, dok previše povjerenja u sebe (što često može biti paravan za nisku razinu povjerenja u ljude) može izgledati kao da ste iznad svega. To nije seksi. Ako ne znate koketirati i izgubite se u tome, možete nastupiti kao zabavna osoba tako što ćete prikupiti nekoliko viceva koje ćete upotrijebiti ovisno o situaciji. Drugi put nekoga možete upitati koje je najneobičnije mjesto koje je posjetio. Dakle, pretvorite komunikaciju u zabavu!

2. Nikad niste potpuni bez osmijeha na licu.
Širok osmijeh najbolja je metoda kojom se možete poslužiti dok flertujete. Jeste li vidjeli nekoga da flertuje i zavodi bez osmijeha? Kad je vruće, na sebi možete imati malo odjeće, ali je važno da osmijeh nikada ne ostavite kod kuće.

3. Povedite u šetnju četveronožnog prijatelja.
Pas može biti izvrstan za spajanje. Ako nemate vlastitog ljubimca, posudite ga od prijatelja/prijateljice. Odličan je to način da priđete nekome tko šeće svog ljubimca. Prije nego što pogladite psa, upitajte vlasnika možete li ga pomaziti. Pitajte ga i kako se pas zove, a kad probijete led, možete uz osmijeh postaviti i nekoliko pitanja njoj ili njemu.

4. Gledajte u oči. Ostat ćete iznenađeni kada shvatite da ljudi zapravo gledaju u vaše oči. Promatrajte ljude dok pričate i uočit ćete kako oni gledaju vaše crte lica. Primijetit ćete da počinjete privlačiti poglede svojim očima, osmijehom i razgovorom kao da ste magnet.

194030 ,189830,192662,194302

5. Sve je u pogledu. Tajnu koketiranja, bez obzira na vrijeme i mjesto, skrivaju oči i njihov pogled. Pogled možete sakriti na nekoliko sekundi zapiljivši se u pod ili u daljinu, a zatim pogledajte sugovornika ponovno u oči. To će vam dati dozu misterije. Sugovorniku ćete time dati do znanja da vam je zanimljiv i da želite saznati više o njemu.

6. Dodir uz razgovor. Lagano dodirivanje podlaktice ili ramena može potencijalnom partneru govoriti da ste zainteresirani. Muškarci trebaju mnogo znakova kako bi bili sigurni da ih volite, a većina ih je previše stidljiva da vas pozove van, osim kad nisu sasvim sigurni da ćete pristati. I žene reagiraju na dodir. Onima koje muški sugovornici slučajno dodirnu podigne se temperatura, pa lakše uspostavljaju daljnju komunikaciju. A ako vam se netko istinski sviđa, fizičku privlačnost vjerojatno nećete moći zatomiti.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više