Ljubav i seks VIŠE NEMA TAJNI

Istina o muškarcima i oralnom seksu

  • Autor: tportal.hr
  • 5.7.2012 13:23:56
  • 5.7.2012 11:09:11

Koliko zapravo muškarci vole oralni seks, koliko su skloni uzvratiti ga partnerici, što je najgore što partnerica može napraviti za vrijeme oralnog seks te koliko ga žarko priželjkuju otkrili su muškarci u jednom internetskom istraživanju te priznali čak i one najškakljivije detalje

Istraživanje internetske stranice Glamour obuhvatilo je 142 muškaraca koji su bez suzdržavanje otkrili sve o oralnom seksu. Tako je čak 46 posto ispitanika reklo da na samome početku veze s novom partnericom prvo isprobaju oralni seks, a tek zatim spolni odnos. No kad se usporede, muškarcima je ipak klasični seks draži od oralnoga pa tako na pitanje da kada bi se morali odlučiti za samo jednu stvar koju prakticirali do kraja života, 81 posto odabralo je klasičan seks, a 14 posto odlučilo se za oralni.

Da je vještina prilikom izvođenja oralnog seksa itekako bitna, pokazalo je pitanje postoji li uopće loš oralni seks, a čak 72 posto muškaraca je dalo pozitivan odgovor. Kao najveće zamjerke prilikom primanja oralnog seksa muškarci su istaknuli nekorištenje ruku, premalo sline, korištenje zubi te zanemarivanje važne točke – testisa.

Po pitanju uzvraćanja oralnog seksa partnerici, najveći broj muškaraca se ne ustručava pružiti joj to zadovoljstvo pa tako 65 posto to radi redovito, a 26 posto muškaraca to čini iako nevoljko. Većina žena, 77 posto, svome partneru jasno i glasno kaže ako žele da nešto promijeni za vrijeme oralnog seksa, a nešto manji broj (19 posto) to pokaže pokretima ruku.

Muškarci su otkrili i koliko doista vole i priželjkuju oralni seks. Tako je njih 77 posto reklo kako bi odmah važnu pobjedu svog omiljenog kluba mijenjali za uživanje oralnom seksu, 75 posto muškaraca bi se odreklo sočnog odreska za večeru te izabrali oralni seks, a 27 posto radije bi odabralo oralni seks nego povišicu na poslu.

200031,151241,143860,199337
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više