SEKSI DIPLOMACIJA

O čemu žene najčešće lažu u krevetu?

05.07.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Donosimo vam pregled najčešćih laži kojima žene pribjegavaju u spavaćim sobama, dakako, iz dobronamjernih razloga

Iako su na glasu kao snažniji spol, muškarci se zapravo teže od žena suočavaju s određenim istinama. To posebno vrijedi za

područje seksualnosti, koje je muškarcima iznimno važno. Žene to znaju i zato s vremena na vrijeme pribjegavaju određenim lažima kako bi izbjegle nepotrebne sukobe.

No laži znaju donijeti probleme pa je uvijek bolje rješenje zdrava komunikacija nego izbjegavanje, laganje i glumljenje. Donosimo vam pregled najčešćih laži kojima žene pribjegavaju u spavaćim sobama.

Veličina

Veličina njegove 'opreme' oduvijek je osjetljiva tema osim ako zaista nije iznimno obdaren pa je svjestan svojih prednosti. Znaju to dobro sve žene pa će vrlo obazrivo govoriti o toj temi. Drugim riječima, ako njezin dragi nije najobdareniji na svijetu, ona će mu reći ili da veličina nije bitna ili da njegova veličina njoj sasvim odgovara. U svakom slučaju, bit će to dobronamjerna laž uz pomoć koje žena izbjegava da povrijedi svog voljenog muškarca.

Broj partnera
Htjeli to priznati ili ne, većini muškaraca smeta ako je žena imala veći broj partnera. Znaju to jako dobro i žene pa ako ih partner

I glumljenje orgazma ulazi u kategoriju laži u krevetu

pita o tome, nastoje izbjeći odgovor, ali ako to nije moguće – slažu. I to je jedan oblik izbjegavanja nepotrebnog sukoba te i tu laž žene doživljavaju kao dobronamjernu.

Orgazam
Ženski orgazam još uvijek je za mnoge velik misterij, pa se dijelom i zbog toga uvriježilo mišljenje da mnoge žene glume orgazam. Neke žene doista glume orgazam, a mnoge to naprave barem nekoliko puta u životu. Glumljeni orgazam je određena vrsta laži, ali ipak u konačnici dobronamjerna jer žene se katkada odlučuju na taj potez zato što su umorne, pospane, zabrinute ili bilo što slično i žele ubrzati završetak seksa, a ne žele to otvoreno reći i povrijediti partnera.

Oralni seks
Žena će katkada svome muškarcu reći da savršeno izvodi oralni seks, ali to će biti laž. Nažalost, mnogi muškarci ni danas ne poznaju dobro žensko spolno područje pa nije stoga čudno što se onda i ne snalaze u tom dijelu seksualnosti. I opet, ne želeći ga povrijediti, žena će partneru reći da je sve bilo dobro. No ovo je jedno od onih područja u kojima je dobro da žene budu iskrene jer će na taj način poboljšati svoj, ali i njegov seksualni život. Ključ rješenja problema je vrlo obazriv i nježan razgovor uz malo edukacije.