ZA USPJEŠNE ZAVODNIKE

Što svaki muškarac mora znati o ženama

13.07.2012 u 08:28

Bionic
Reading

Često si muškarci postavljaju pitanje 'Što žene zaista žele?', a ako su i vama potpuna nepoznanica, vrijeme je da saznate i kako doista razmišljanju te tako popravite i svoje vještine zavođenja

Žene su s Venere, a muškarci s Marsa – ta izjava se često može čuti. No da to baš i nije tako, dokazuje zanimljivo istraživanje koje je provela internetska stranica match.com koja je pozabavila traženjem odgovora na vječno pitanje što žene doista žele te što muškarci ne znaju o njima te što traže kod potencijalnog partnera. Ako su vaše zavodničke sposobnosti u laganom padu, vrijeme je da nešto poduzmete po tom pitanju. Neki rezultati bit će vam poznati, drugi bi vas pak mogli potpuno iznenaditi.

Stavljate puno toga na kocku ako predugo čekate kako biste prišli ženi koja vam se sviđa. Kada se radi o igri zavođenja ili početka veze, muškarci i žene imaju potpuno drukčiju percepciju vremena. Ako predugo čekate da je nazovete nakon prvog spoja ili upoznavanja, mogli biste izazvati potpuno suprotan učinak. Žene s godinama postaju sve manje tolerantne pa ako ih predugo držite na ledu, mogle bi jednostavno izgubiti interes za vama. Strpljenje kod žena ima znatno manji rok trajanja nego što mislite.

Nisu sve žene koje izlaze na spojeve zainteresirane za ozbiljnu vezu. Muškarci često misle kako sve žene žele ostvariti ozbiljnu vezu, no, ako se pita žene, i one ponekad jednostavno žele izaći na neobavezni spoj. Ono što žene ne mogu podnijeti je zavaravanje i laganje. Nema ničega lošega u tome da ne priželjkujete ozbiljnu vezu, no te namjere pokažite već na prvom spoju. Najgore što možete učiniti je pobjeći glavom bez obzira kada se stvari postanu ozbiljne, najbolje je pronaći djevojku koja ima iste interese kao i vi.

Iznenađujuće je što žene smatraju seksi na muškarcima. Mislite li da žene privlačite svojoj odvažnošću, besprijekornim izgledom ili pak tvrdoglavošću? Pa možda, ali ovo možda nikada ne biste pogodili. Žene smatraju kako je muškarac odjeven u traperice i običnu majicu potpuno seksi, a muškarci odjeveni po posljednjoj modi im baš i nisu neki frajeri. Osim toga ženama laska kada ih pitate za savjet, a nedavno istraživanje Daily Maila pokazalo je kako 93 posto žena smatra da je super seksi kada muškarac nešto izradi, napravi, skuha, popravi baš za njih.

Žene se teže odlučuju prekinuti vezu
Škrtce nitko ne voli. Postoji puno rasprava o tome tko bi trebao platiti račun nakon spoj. I dok neki smatraju da to treba učiniti muškarci, drugi smatraju da se račun treba podijeliti po pola, a treći pak imaju teoriju da svaki put plaća netko drugi. No kako god nitko ne voli škrtce, a škrti muškarac teško će osvojiti ženu. Opsjednutost time koliko će spoj u konačnici koštati, vađenje snopa kupona prilikom plaćanja računu u restoranu, odbijanje davanje napojnica samo su neke od stvari koji će zagarantirati da se drugi spoj nikada neće dogoditi.

Ženska intuicija. Žene imaju sjajnu intuiciju te mogu vrlo lako pročitati neverbalne signale i znakove. Iako je ženska intuicija stereotip, u svakom stereotipu postoji i zrnce istine. Stoga, u slučaju pitanja u kojem se smjeru kreće vaša veza ili kako ste proveli prošli vikend, bolje je da ne počinjete lagati i da postanete emocionalno hladni. Vrlo su velike šanse da će shvatiti da nešto nije uredu.

Žene ne žele biti u ulozi vaše majke.
Gotovo nijedna žena se u budućnosti ne vidi u ulozi majke svoga muškarca. Postoji razlika između muškarca koji svoju majku voli i poštuje te emocionalno nezrelog muškarca koji traži da se netko neprekidno brine o njemu.
Ako želite impresionirati ženu, bitne su male stvari. Ako želite da se žena koja vam se sviđa osjeća posebno, posvetite joj pažnju te primjećujte male stvari, koliko god se one činile nevažnima. Žene će prije osvojiti ako im pokažete da vas doista zanima sve o njima te da želite znati sve o stvarima koje njih interesiraju. Zapamtite sitne pojedinosti o njoj, njenom izgledu i životu te je doista oborite s nogu.

Žene teže od muškaraca donose odluku o prekidu veze. Ako vaša veza baš i nema budućnosti, puno je manje šanse da ona vas ostavi bez ikakvog upozorenja. Žene su puno opreznije kada se radi o prekidima te žele o svemu dobro razmisliti i biti sigurne da ne griješe. Ako partnerica razmišlja o prekidu, uvijek postoje znakovi koji to otkrivaju pa treba obratiti pažnju. Ako sumnjate da nešto nije uredu, vjerojatno imate pravo; dajte joj potrebnog vremena te iskreno porazgovarajte, velike su šanse da vezu na kraju i spasite.