MALI VODIČ

Kakvi će poljupci baciti svaku ženu u trans

24.07.2012 u 07:29

Bionic
Reading

Poljupci se često uzimaju zdravo za gotovo, pa se malo podsjetite koje zone na ženskom tijelu možete obasipati nježnošću i izazvati pravi vatromet

Vaše usne mogu biti tajno oružje koje će partnericu lako uzbuditi, piše Ask Man, i dodaje da postoji nekoliko zona na tijelu koje su pravo mjesto za početak vruće akcije.

Uši

Vrlo često zanemareno područje tijela koje može dovesti do intenzivnog zadovoljstva. Poljupcima možete aktivirati te osjećaje. Nježno grickajte ušnu resicu i partnericu će prolaziti trnci od uzbuđenja. Mislite li da nije tip za grickanje, usne lagano trljajte o uho i ljubite.

Zatiljak

Jedan od najlakših načina da započnete predigru je da dragu počnete nježno ljubiti po zatiljku. To će ju posebno oraspoložiti ako ju iznenadite, priđete joj straga i nježno zagrlite. Iskoristite ovu ideju u nekim trenucima kad ona to ne bi očekivala, primjerice dok sjedi za računalom. Vrlo brzo zaboravit će na obveze i posao.


Lice

Ljubite li njezino lice, shvatit će koliko ju volite. Tople usne na jagodicama, čelu ili nosu podsjetit će ju zašto vas je odabrala. Jedini potez koji se nikako ne preporučuje je lickanje lica jezikom. To je jednostavno neukusno.

Ramena

Bez obzira što je još uvijek obučena, poljubac u rame također može biti intiman. Takvi poljupci upućuju na nastavak igre, a vi birate kuda ćete krenuti dalje. Možda je najbolje da ramena budu početna točka.

Bokovi

Senzibilniji su nego se misli. Moguće je da je tome tako jer su blizu centra glavnog zbivanja. Kako god bilo, grickanje, maženje i poljupci na bokovima garancija su za uzavrelu akciju.

Grudi

Ovaj dio tijela muškarci rado ljube bez posebnih uputa, ali lako možete pogriješiti. Poljupci, lizanje i sisanje su svakako preporučeni, ali važno je da budete nježni i idete polako. Grudi su osjetljive, pa ih tako trebate i tretirati. Ako vaša bolja polovica voli grublju igru, onda to vjerojatno i znate, pa ćete zaobići ova pravila.

A zabranjena područja?

Bez obzira kojim putem vaše usne krenule, bitno je da budete nježni. Ipak, postoje neka područja koja biste radije preskočiti, ili pitajte za dozvolu ako vas baš zanimaju. Odlučite li se primjerice za sisanje nožnog prsta, prije provjerite stav partnerice da ne uništite raspoloženje.