ZANIMLJIVO OTKRIĆE

Što je ženama draže od seksa?

20.06.2012 u 10:51

Bionic
Reading

Stvarni seks ženama očito nije na listi prioriteta, i to zbog toga što mu, kako su same pojasnile, nedostaje mašte i uzbuđenja

Brojne žene radije bi čitale erotsku knjigu nego prakticirale seks, otkriva najnovije istraživanje koje je provela internetska

stranica Dotty Bingo. Točnije, to bi učinilo 44 posto žena od njih 400 koliko ih je sudjelovalo u istraživanju.

Ispitanice su imale od 25 do 50 godina, a pojasnile su da su im uzbudljivije erotske priče od stvarnih seksualnih iskustava koje one doživljavaju, ističe se na stranici Dotty Bingo. Navele su da su njihovi seksualni životi dosadniji od priča jer njima i njihovim partnerima nedostaje mašte i energije da začine stvari u spavaćoj sobi.

Više od 90 ispitanica barem je jednom u životu pročitalo erotsku knjigu, a gotovo 70 posto njih priznalo je kako češće žele čitati takve sadržaje. Kako su neke opisale, seks u knjigama uzbudljiviji je od onoga u stvarnom životu.

Rezultati istraživanja iznenadili su i same stručnjake koji su radili na njemu. 'Erotski sadržaji nisu nikada bili dostupniji nego što su danas. Ženama je lakše posegnuti za knjigom nego za partnerom jer je knjiga uvijek tu u blizini, a partner nije', istaknuto je u zaključcima istraživanja.