Ljubav i seks OD 28. DO 30. LIPNJA

Festival ljubavi i erotike u Vrasaru

  • Autor: tportal.hr
  • 18.6.2012 16:10:00
  • 18.6.2012 15:18:09

Festival ljubavi i erotike održava se u Vrsaru već tradicionalno krajem lipnja u slavu poznatog zavodnika Giacoma Casanove, a ove će godine festival obilježiti, uz raznovrstan i zanimljiv program, prvo hrvatsko natjecanje u ljubljenju i koncert Josipe Lisac

U kinu Europa održana je konferencija za novinare povodom predstavljanja programa 4. Casanovafesta koji će se održati od 28. do 30. lipnja u Vrsaru.

Voditeljica odnosa s javnošću i koordinatorica festivala Diana Dropulić podsjetila je zaljubljene parove da se prijave na natjecanje u ljubljenju putem e-mail adrese kiss@casanovafest.com. Stručni ocjenjivački žiri (Bruno Šimleša, Nikolina Ivezić i Vesna Milek) ocijenit će najsenzualniji poljubac, a pobjednički par nagradit će se s 1000 kn.

Promo
Tiskovna konferencija Casanovafesta
Direktorica festivala Mariam Abdelghani najavila je tri zanimljive i intrigantne dame književnih večeri koje će i ove godine moderirati Ivica Prtenjača. Slovenska spisateljica Vesna Milek, mlada književnica Antonija Novaković i izvršna urednica i urednica web izdanja Cosmopolitana Aleksandra Orlić govorit će o svojim recentnim književnim ostvarenjima.

O ljubavnim odnosima nastavit će se razgovarati i na terasi hotela Vista, gdje će autor popularne 'Ljubavologije' Bruno Šimleša održati predavanje i razjasniti dvojbu treba li priznati preljub te otkriti što je potrebno za ispunjavajuću ljubavnu vezu.

Galerijski program Casanovafesta predstavit će izložbu 'Autoportreti 2' zagrebačke umjetnice Nikoline Ivezić, dok će selekcija erotskih filmskih plakata svestranog povjesničara filma Daniela Rafaelića dodatno pobuditi sjećanja na neke od najpoznatijih filmskih naslova.

Ovogodišnji filmski program posvećen je španjolskom erotskom filmu. Uz neizostavnog Pedra Almodovara i njegov 'Veži me!' prikazat će se filmovi 'Lucia i seks' Julia Medema i 'Zvuk mora' Bigasa Lune. Uz nezaobilaznu gastronomsku ponudu afrodizijaka, na vrsarskoj će se rivi odigrati i 'Casanovin suvenir', uprizorenje Casanovina dolaska u Vrsar, u izvedbi Društva prijatelja Giostre.

U slavu ljubavi, festival će se zaključiti veličanstvenim koncertom hrvatske dive Josipe Lisac, uz pratnju klavijaturista Gojka Tomljanovića. Josipa će na Trgu sv. Antona publici otpjevati 'Dnevnik jedne ljubavi'. Direktorica festivala naglasila je da je ulaz na sva festivalska događanja besplatan.

196604,189176,188921,198079
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više