VELIČINA (NI)JE VAŽNA

Jesu li silikoni u grudima karta za bolji seks?

05.06.2012 u 06:35

Bionic
Reading

Istraživanje je pokazalo da žene s umjetnim grudima češće doživljavaju orgazam, a i libido im je bio snažniji

Kad je riječ o ženskim grudima, većina muškaraca preferira one bujnije. Ne čudi stoga što mnoge žene koje priroda nije obdarila

posežu za umjetnim grudima. Kako sada pokazuje najnovije istraživanje, žene koje su povećale grudi uživaju u boljem seksu, piše Daily Mail.

U istraživanju koje je provela internetska stranica RealSelf.com 61 posto ispitanica ustvrdilo je kako se češće seksaju otkad su povećale grudi. I ne samo to – oko 70 posto ispitanica istaknulo je kako im se poboljšao seksualni život otkad su stavile umetke.

Istraživanje je pokazalo i da su žene s umjetnim grudima češće doživljavale orgazam nego prije, a i libido im je bio snažniji. 'Nisu nas pretjerano iznenadili rezultati. Već sam prije uvidio da su žene nakon operacije grudi postale samouvjerenije, a to je povećalo njihovo zadovoljstvo u različitim životnim aspektima, pa tako i onom seksualnom', istaknuo je dr. Andrew P. Trussler, estetski kirurg i profesor na Sveučilištu u Teksasu.

Iako ova otkrića podržavaju mnogi, ima i onih koji smatraju da iza istraživanja zapravo stoji lobi estetskih kirurga koji zagovara povećanje grudi. Neka su prijašnja istraživanja pokazala pak da zadovoljstvo dolazi iz unutrašnjosti čovjeka i njegovih svjetonazora, a ne iz veličine grudi.