DOBRO JE ZNATI

Najgore muške pogreške tijekom seksa

28.05.2012 u 07:13

Bionic
Reading

Svatko od nas ima barem jedan događaj iz spavaće sobe koji bi najradije zaboravio, a mnoge žene bi se složile kako nisu svi muškarci savršeni ljubavnici, pa i njima dobro dođe pokoji savjet. No kada bi se pitalo žene, koje su to najčešće pogreške koje muškarci, potpuno nesvjesno čine u krevetu?

Nepažljivost
Jedna od najčešćih pogrešaka koju u krevetu radi mnogo muškaraca je ta da uopće ne slušaju, ili čak ni ne pitaju što partnerica želi. Muškarci bi trebali naučiti: nisu sve žene iste i što pali kod jedne ne mora nužno upaliti i kod druge, piše essence.com.

Potpuni nedostatak romantičnosti
Ne govorimo tu o stotinama zapaljenih svijeća i ružinim laticama na krevetu, već o činjenici da se seks i vođenje ljubavi razlikuju. Stoga bi brojnim muškarci koristilo da nauče kada se točno radi o seksu, a kada o vođenju ljubavi.

Ispitivanje
Naravno da je preporučljivo provjeriti voli li partnerica određene stvari i upitati je kako joj se što sviđa, no neprestano ispitivanje o dolasku orgazama ili pak njegovom izostanku nije baš poželjno. Naime, ako muškarac zna što radi, znat ćete i je li ženi priuštio zadovoljstvo.

Sebičnost
Onoga trenutka kada dožive orgazam, neki muškarci jednostavno zaboravljaju na sve oko sebe. No možda je njemu bilo odlično, ali njegova partnerica je možda još uvijek miljama daleko od osjećaja užitka, stoga treba obratiti pažnju i nešto poduzeti.

Preveliko uzbuđenje
Svaka žena voli vidjeti da se njezin partner uzbudi već pri samom pogledu na nju, no preveliko uzbuđenje baš i nije poželjno pod plahtama. Stoga, ako seks traje pet sekundi, trebalo bi nešto poduzeti i promijeniti.

Previše znoja
Kada se kaže vruć seks, to se ne odnosi doslovce na temperaturu. Naime, nitko ne voli kada se znoji, a partnerovo vruće tijelo prekriveno kapljicama znoja većinu žena će natjerati na bijeg. Stoga, ne prepuštajte sve slučaju, otvorite prozor, napravite propuh ili upalite klimu.

Nemojte biti sramežljivi i ne zaboravite na predigru
Prevelika opuštenost
Odlična je stvar kada smo pred partnerom toliko opušteni da mu možemo točno reći što i kako želimo, no kao i u svemu, treba postojati granica. Stoga, muškarci, primite na znanje, koliko god dugo bili u vezi i ma koliko god bili bliski s partnericom, vjetrovi, podrigivanje i češkanje po određenim mjestima će razbuktalu strast ugasiti i prije no što trepnete.

Nedostatak mašte i kreativnosti
Rutina i nije tako loša, ako ništa drugo, daje određeni osjećaj sigurnosti. No nedostatak mašte i kreativnosti u krevetu vrlo brzo će dovesti do dosadne predvidljivosti koja će inače dobar seks učiniti tako nepoželjnim.

Grubi dodiri
Svatko se ponekad voli prepustiti nešto grubljem i divljem seksu, no muškarci to ponekad potpuno krivo interpretiraju pa njihovu dodiri znaju biti prilično grubi. Stoga treba pripaziti na način na koji se dodiruje partnerica te ne misliti da su određeni dijelovi tijela potpuno neosjetljivi na dodir.

Neshvaćanje poruke
Ponekad žene nemaju dovoljno hrabrosti reći što žele i kako žele, no govorom tijela to jasno daju do znanja. No muškarci su ponekad skloni vjerovati kako točno znaju što žena želi, a sve što ponekad treba znati je slijediti upute. Ako vam partnerica uzme ruku i stavi na određeni dio tijela, znate što vam je činiti.

Zaboravljena predigra
Predigra je važan dio seksa, a njezino učestalo zaboravljanje moglo bi opasno srozati kvalitetu seksa, a možda i njegovu količinu. Seks na brzaka je povremeno poželjan, no ponekad se treba i malo potruditi.

Sramežljivost
Da, i muškarce ponekad muči sramežljivost, no ona baš i nije poželjna pod plahtama. Preuzmite inicijativu i ne bojte se predložiti nešto sasvim novo, a odvažnom i maštovitom muškarcu u krevetu rijetko koja žena može odoljeti.