Ljubav i seks LJUBAV I EROTIKA U VRSARU

Natjecanje u ljubljenju otvara ovogodišnji Casanovafest

Prvo hrvatsko natjecanje u ljubljenju otvorit će 28. lipnja u Vrsaru četvrti Festival ljubavi i erotike Casanovafest, koji će tijekom tri dana ugostiti niz umjetničkih događanja posvećenih ljubavi i podsjetiti na Casanovu, kojemu je taj istarski gradić, kako je zapisao u svojim memoarima, ostao u sjećanju zbog 'dobrog ića, refoška i lijepih žena'

Pravila natjecanja jednostavna su - sudionici moraju biti već formirani par i moraju biti punoljetni, a ne postoji gornja dobna granica. Stručni žiri izabrat će najsenzualniji poljubac koji će trajati oko četiri minute, koliko i glazbena podloga, remiksirana verzija pjesme 'Casanova Kiss' Petule Clark i koji će dobiti tisuću kuna, rekla je direktorica festivala Mariam Abdelghani.

Casanovafest održava se tradicionalno krajem lipnja u Vrsaru i kroz različita umjetnička područja, književne večeri, izložbe, predavanja, gastronomsku ponudu afrodizijaka, filmske projekcije i koncerte slavi vječnu temu ljubavi.

U Muzeju prekinutih veza za koji bi, rekla je koordinatorica festivala Diana Dropulić, i sam Casanova imao što ponuditi, danas je predstavljen i novi vizualni identitet festivala koji je osmislio studio Sonda, a koji asocira na more, srca, ženske čari i poljubac. Prema njezinim riječima, festival će još jednom potaknuti sva osjetila na uživanje, a detaljan program bit će najavljen dva tjedna prije njegova početka.


194613,26252,85480,161423
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više