Ljubav i seks BAŠ KAO I ŽENE

Čega se muškarac boji na početku veze?

  • Autor: tportal.hr
  • 15.5.2012 15:19:17
  • 15.5.2012 11:52:33

Muškarci su u istraživanju priznali da im je prilično teško prići ženi, a dio pristupa u fazi upoznavanja je i slanje SMS poruka

Dani poetskih ljubavnih pisama davna su prošlost. Danas se ljubavna komunikacija odvija internetom i SMS porukama, što znači da je u malo riječi potrebno sažeti kombinaciju emocija i duhovitosti. Svi oni koji su radili to barem jednom u životu znaju da nije nimalo lako.

Mnoge žene diljem svijeta znaju satima pisati samo jedan SMS jer znaju da je važno ostaviti dobar dojam i tim putem. No ako ste mislili da muškarci nemaju takvih problema, jako ste se prevarili. Naime, podaci jedne internetske stranice pokazuju da je i muškarcima pisanje savršene SMS poruke potencijalnoj partnerici izvor stresa i frustracije.

Muškarci su u istraživanju priznali da im je prilično teško prići ženi, a dio pristupa u fazi upoznavanja je i slanje SMS poruka. Baš poput žena, i muškarci se muče i strahuju dok pišu takav SMS jer se boje da neće ostaviti dobar dojam.

Magazin TSB, koji na svojim internetskim stranicama omogućuje muškarcima pronalazak partnerica, ali i dobivanje odgovarajućih savjeta, objavio je što sve zbunjuje muškarce.

Uvjerljivo na prvome mjestu je slanje SMS poruke, jer muškarci, kako su sami priznali, ne znaju što bi napisali, odnosno strahuju da ono što će napisati neće biti dovoljno zanimljivo ženi. Na drugome mjestu je strah od razgovora 'oči u oči' s privlačnom ženom. Muškarci se naime boje da će nastupiti neugodna tišina. Treće mjesto muških strahova zauzeo je prvi poljubac, odnosno onaj trenutak kad se nagne da bi se dogodio prvi poljubac. U tom trenutku muškarci se boje da će se žena izmaknuti.

Ova otkrića vjerojatno će olakšati stvari ženama, jer sada mogu vidjeti i muškarce kao ljude od krvi i mesa koji također u sebi nose mnoge strahove. Nema sumnje da će komunikacija u tom slučaju biti lakša za oba spola.

192853,190318 ,183392,180858
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više