DITA VON TEESE:

'Sanjam o seksu s prekrasnom lezbijkom'

11.05.2012 u 10:07

Bionic
Reading

U 39. godini kraljica burleske sa žaljenjem priznaje da je otkrila kako je heteroseksualna, ali priznaje da još uvijek sanja da je uzme lijepa i elegantno odjevena lezbijka

Dita Von Teese krenula je na svoju turneju 'Burlesque: Strip Strip Hooray', a u razgovoru za magazin Advocate govorila je o idealnoj ženi, stereotipima ljepote te o svom seksualnom identitetu.


'Mislim da sam sada, u dobi od 39 i nakonmnogo eksperimentiranja tijekom godina, zaključila da sam hetero. To me ne čini sretnom jer moja seksualna privlačnost u mojim snovima nije ograničena samo na muškarce. Ali tako je kako je, zar ne? Mi zapravo ne moramo odlučiti. No, moram priznati, još uvijek fantaziram o tome da me uzme elegantno odjevena i prekrasna butch lezbijka', odgovorila je Dita na pitanje o svom seksualnom identitetu.

Nikad se nije mogla niti uklopiti u stereotipe ljepote. 'Nikada se nisam mogla uklopiti u moderne stereotipe ljepote u Americi, pa me to ponukalo da krenem u eksperimentiranje svojim stilom još kad sam bila tinejdžerica. Vodila me snažna intuiciji da postoji niša koja čeka da bude popunjena, da se svi ljudi ne dive istom tipu ljepote te da je ono zbog čega se osjećam dobro - upravo ono što me čini seksi. U trapericama i sa sjajem za usne uvijek sam se osjećala samo običnom.' U svojoj knjizi o ekscentričnoj ljepoti želi razbiti tipična pravila ljepote.

'Želim potaknuti ljude da rade ono što im se sviđa, a ne da pokušavaju raditi ono što se smatra ispravnim. Primjerice, kad otvorite ženske časopise oni će vam reći što da ne biste smjeli raditi s kozmetikom. Umorna sam od tih pravila! Moja knjiga pokazuje kako sam sama osmislila svoju frizuru i šminku. Također se divim ženama koje se usude biti drugačije i biti glamurozne, a da se uklapaju u stereotipe o tome što je lijepo.'