tportal.hr

Zagreb
+20
Osijek
+22
Pula
+22
Rijeka
+23
Zadar
+24
Split
+25
Dubrovnik
+23

NAJ, NAJ, NAJ

Tko su seksi pobjednice Victoria's Secreta?

Ako cure iz Victoria's Secreta ne znaju što je seksi, onda to nitko ne zna. Ovogodišnje pobjednice na listi najseksipilnijih u odabiru Victoria's Secreta su mnoge – i sve su seksi na svoj način

Datum objave:
10.5.2012 21:15

Zadnja izmjena:
10.5.2012 21:40

Lista poznatih koji su se našli među najseksipilnijim osobama Hollywooda prema odabiru Victoria's Secreta svakako je zanimljiva. Ovo je sedma godina da manekenke donjeg rublja biraju slavne ličnosti i dodjeljuju im titule pobjednica u raznim tipovima seksipila.

Među 'sutkinjama' su bile Candice Swanepoel, Erin Heatherton, Lindsay Ellingson i Toni Garrn, a njihovi izbori variraju od onih očekivanih do nekih uistinu iznenađujućih.

Titulu najseksipilnije glumice odnijela je Charlize Theron, dok je najseksi mama ovog ljeta Beyonce. Najbolje noge ima Stacey Keibler, a najprivlačniji osmijeh Jessica Chastain.

Ljepotice Victoria's Secreta proglasile su Britney Spears najseksipilnijom pjevačicom, a za Jennifer Lawrence tvrde da ima najseksi oči. Emma Stone se na listi našla zahvaljujući svom najseksipilnijem smislu za humor, a Blake Lively jer ima najseksi ljetni stil.

Diane Kruger na listi se našla kao najseksipilnija osoba koja nije iz SAD-a, a Ashley Benson zahvaljujući svojoj seksi ljetnoj frizuri. Najprivlačnije obline ima Amber Heard, dok Amanda Seyfried ima najseksi usne.

Olivia Wilde našla se na listi zbog najseksipilnijeg ljetnog sjaja, a Annalynne McCord jer ima najseksi tijelo u bikiniju.

Sama lista zapravo ništa ne znači jer je promotivno oruđe za ljetne kolekcije Victoria's Secreta, no to ne znači da mišljenje manekenki koje u donjem rublju raspravljaju o seksipilu treba odbaciti. Štoviše, čini nam se da ga svakako treba staviti na razmatranje i provjeriti jesu li u pravu.


175689,175554,172740,162921

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr