FORMULA KOJA PALI

Kako uživati u vrhunskom seksu za samo 15 minuta?

18.05.2012 u 10:04

Bionic
Reading

Bez obzira što čuli i pročitali, seks ne može uvijek trajati satima. Iako je ponekad odlično posvetiti se partneru te potrošiti sate istražujući erogene zone i osjetljive točke koje dovode do užitka, ponekad je seks u trajanju od nekoliko minuta upravo ono što vam treba

Muškarci možda jesu veći zagovornici kratkog seksa, no seks na brzaka može ponuditi štošta i vašoj partnerici. Tako, naprimjer, u samo petnaestak minuta možete uključiti sve - predigru, dvije-tri poze te doživjeti nevjerojatan užitak, piše AskMen.

Važno je samo dobro tempirati i početi odbrojavati, ubaciti sve potrebne sastojke i čekati na dobar rezultat, baš kao slijeđenje vrhunskog recepta. Vrijeme je da otkrijemo tajnu savršeno dobrog seksa u samo 15 minuta koji će donijeti užitak i partnerici i partneru.

Igra prije predigre
Za dobar seks preporučljivo je već tijekom dana, i prije nego što stignete doma, probuditi uspavane strasti. Šaljite si seksi poruke, fotografije, ostavite ceduljice s kakvom zagonetnom porukom u džepu… sve to će vas dovesti do velike želje da brzo stignete doma i uživate u vrućim igricama.

Predigra

Vrijeme trajanja: Osam minuta
Za početak pustite glazbu koja će stvoriti prikladnu atmosferu, no nemojte odabrati nešto jako sporo. već nešto što će probuditi čula. Detaljno se posvetite predigri, nemojte preskakati nijednu točku ili dio tijela za koji znate da uzbuđuje vašeg partnera. Zapamtite, nemojte se ustručavati isprobati nešto novo. I prije nego što se snađete oboje ćete biti obuzeti strašću. Upravo u tom trenutku je vrijeme za sljedeći korak.

Uživajte u odličnom seksu u samo 15 minuta
Seks

Poza u kojoj je partnerica gore

Vrijeme trajanja: Četiri minute

Činjenica je da žene lakše dostižu orgazam ako se nalaze na partneru jer tako mogu kontrolirati brzinu i ritam. Prepustite se užitku te ne zaboravite ni u tome dijelu na poljupce i milovanje erogenih zona. Pogled na partnericu koja doista uživa za vrijeme seksa neće ostaviti ravnodušnim nijednog muškarca, a ako je predigra bila poprilično vruća, ova poza bi trebala osigurati željeni užitak. Nakon četiri minute vrijeme je za promjenu poze, a tada dolazi red na partnera koji zauzima dominantni položaj.

Poza u kojoj je partner gore

Vrijeme trajanja: Tri minute

Bit ćete iznenađeni time što sve stignete napraviti za samo tri minute. Nemojte se zadržati samo u jednoj pozi, pustite mašti na volju i isprobajte sve što vam padne na pamet, a sramežljivost ostavite daleko iza zatvorenih vrata. Kada pronađete pozu koja vam oboma odgovara, jednostavno se prepustite i uživajte.

Nakon što ste savladali čari vrhunskog seksa u samo 15 minuta vrijeme je da ugasite štopericu i nakratko zaboravite na vrijeme. A idući put zaboravite i na sramežljivost, pitajte partnera što točno želi i priuštite si vrući seks koji ćete teško zaboraviti.