IVICA KOVAČEVIĆ:

Severina više nije u kategoriji seksi Hrvatice

10.05.2012 u 15:01

Bionic
Reading

U ovotjednom Sexpressu Dorijan Klarić, Ivica Kovačević, Kristijan Ugrina te sudionici 'Survivora' Radovan Stošić i Sebastian Fleiss otkrivaju tko im je najseksi Hrvatica i, naravno, zašto, a poznate Hrvatice Aleksandra Grdić, Mara Bratoš i Ava Karabatić otkrivaju tko je njima najseksi Hrvat

Na pitanje koja Hrvatica im je najseksi sudionici 'Survivora' Radovan Stošić i Sebastian Fleiss odlučili su se za Franku Batelić. Dorijan Klarić priznaje kako je u mlađim danima bio zaljubljen u Anu Gruicu čiji ga je izlazak na modnu pisti izluđivao.

Ivica Kovačević otkrio je kako mu je prije najseksi bila Severina, no danas za nju kaže: 'Sada je Severina žena-majka i mislim da uopće nije ukusno razgovarati o njoj kao o seksi Hrvatici, ona je sada neka druga kategorija.' Ivici je danas užasno seksi Leona Paraminski koja ga je osvojila u jednoj reklami.

Ava Karabatić se ne može odlučiti između Vedrana Ćorluke i Zdravka Mamića, a zašto je Aleksandri Grdić najseksi Hrvat Aleksandar Stanković, zašto Avu privlači Zdravko Mamić i zašto misli da su slični, pogledajte u videoprilogu!

Najseksi Hrvati