tportal.hr

Zagreb
+12
Osijek
+12
Pula
+17
Rijeka
-
Zadar
+15
Split
+17
Dubrovnik
+15

IVICA KOVAČEVIĆ:

Severina više nije u kategoriji seksi Hrvatice

U ovotjednom Sexpressu Dorijan Klarić, Ivica Kovačević, Kristijan Ugrina te sudionici 'Survivora' Radovan Stošić i Sebastian Fleiss otkrivaju tko im je najseksi Hrvatica i, naravno, zašto, a poznate Hrvatice Aleksandra Grdić, Mara Bratoš i Ava Karabatić otkrivaju tko je njima najseksi Hrvat

Datum objave:
10.5.2012 11:42

Zadnja izmjena:
10.5.2012 15:01

Vezane teme

Na pitanje koja Hrvatica im je najseksi sudionici 'Survivora' Radovan Stošić i Sebastian Fleiss odlučili su se za Franku Batelić. Dorijan Klarić priznaje kako je u mlađim danima bio zaljubljen u Anu Gruicu čiji ga je izlazak na modnu pisti izluđivao.

Ivica Kovačević otkrio je kako mu je prije najseksi bila Severina, no danas za nju kaže: 'Sada je Severina žena-majka i mislim da uopće nije ukusno razgovarati o njoj kao o seksi Hrvatici, ona je sada neka druga kategorija.' Ivici je danas užasno seksi Leona Paraminski koja ga je osvojila u jednoj reklami.

Ava Karabatić se ne može odlučiti između Vedrana Ćorluke i Zdravka Mamića, a zašto je Aleksandri Grdić najseksi Hrvat Aleksandar Stanković, zašto Avu privlači Zdravko Mamić i zašto misli da su slični, pogledajte u videoprilogu!

Najseksi Hrvati


191423,187506,181457,178591

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr