PLAKAO POLICIJI

Njemica ponovno muškarca prisilila na seks

30.04.2012 u 14:39

Bionic
Reading

Nakon što je već jednom privedena zbog seksualnog zlostavljanja, nezasitna Njemica ponovno je muškarca prisilila na seks

Njemačka nimfomanka koja je uhićena nakon što je prisilila čovjeka na seks čak osam puta, ponovno je napala! Njezina posljednja žrtva je Afrikanac koji je pronađen

kako plače na ulici ispred njezina stana. Policiji je rekao kako ga je zlostavljala čak 36 sati.

'Upoznao sam je u autobusu. Pozvala me k sebi. O Bože, bio je to pakao. Ne mogu hodati. Molim vas pomozite mi', rekao je muškarac minhenskoj policiji, a 47-godišnja zlostavljačica odvedena je u psihijatrijsku bolnicu na promatranje. Muškarac je uspio pobjeći iz njezina stana tek kad je ona zaspala.

Prva žrtva nimfomanke bio je 43-godišnji Dieter Schulz koji ju je upoznao u kafiću. Seksali su se nekoliko puta, a kada je ona poželjela još, on je iscrpljeno rekao da više ne može. No, ona je nastavila napadati pa je on pobjegao na balkon i telefonski je prijavio policiji.

Kad su policijski službenici stigli u njezin stan kako bi je ispitali, ali i oslobodili Schulza, ona ih je pozvala da joj se pridruže u krevetu. Oni su to odbili.