SEXPRESSO: TANJA JOVANOVIĆ

Divlja sam, pa volim grublji seks!

28.04.2009 u 12:15

Bionic
Reading

Bivša stanarka Farme i BB-a progovorila je o seksu u hrvatskim realityjima. Otkriva da je maštovita i divlja u seksu, da svom muškarcu voli pružiti striptiz, ali i da ima i sramežljivu stranu

Tanja je Petri i Marijani otkrila da je pao seks na Farmi, ali nije željela otkriti imena protagonista. Kaže da je lakše seksati se na Farmi nego u BB kući, jer u štalama ipak nema toliko kamera.

Priznaje da je maštovita u seksu i da više voli grublji seks. No iako za sebe kaže da je sadist u krevetu, svejedno tvrdi da je sramežljiva pa nikako ne može ispred partnera prošetati kao od majke rođena. Ali se ne srami pružiti mu dobar striptiz.

Tanja svom dragom voli biti na prvom mjestu, a jednom se našla i u ulozi ljubavnice te je nakon toga odlučila da više nikada neće biti druga. Otkriva da joj je najveći prirodni atribut guza, a za svoj seksualni život kaže da je trenutačno nikakav jer je solo.

Je li imala kućne video uratke, na kojim se javnim mjestima seksala te koliko je seksa bilo u BB kući pogledajte u videoprilogu!