ŠTETA PROPUSTITI!

Evo kakav seks morate isprobati do tridesete

16.05.2012 u 07:27

Bionic
Reading

Jeste li se ikada zapitali kakva su vaša seksualna iskustva u usporedbi s većinom? Smatrate li da ste ispunili sve svoje želje i maštarije ili se pak bojite kako ne biste upali u duboki ponor dosadne rutine?

U slučaju da vam nedostaje mašta i ideja, a želite partnera oboriti s nogu i zapaliti iskrice u spavaćoj sobi, donosimo super listu seksi stvari koje svaka žena mora isprobati do svoje navršene tridesete godine života, piše Glamour.

Isprobajte seks na nekoj 'opasnoj lokaciji'
Seks ne mora uvijek biti vezan za krevet i spavaću sobu. Probudite u sebi avanturistički duh i isprobajte seks na opasnim lokacijama poput ureda.

Naučite sami sebe dovesti do orgazama
Za nezaboravan seks važno je znati što vaš partner voli i želi, no isto tako vrlo je bitno poznavati vlastito tijelo jer kada naučite što vas potpuno uzbuđuje, tek onda biste mogli i svom partneru pokazati pravi put.

Igranje uloga
Volite svog partnera, ne želite nijednog drugog muškaraca i on vam pruža sve što trebate, no ponekad je vrijeme da seks malo začinite jer svakome promjena dobro dođe. Odvažite se na igranje uloga, vi kao seksi spremačica, dadilja ili strankinja kojoj je potrebna pomoć, a on zgodni stranac spreman pomoći ili pak vaš šef.

Uzbudljivi flert
Ponekad se nalazimo u razdoblju kada veza jednostavno nije ono što trebamo, pa nakratko zaboravite na onu 'i živjeli su sretno do kraja života'. Afera na jednu noć ne traži razgovore, razmjenjivanje brojeva ili odlazak na kavu idući dan, već vam pruža noć čistoga užitka i hedonizma.

Recite mu što točno volite
Recite mu kako točno da vas zadovolji
Muškarci jednostavno ne znaju čitati misli, a radi vašeg i njegovog boljitka i većeg užitka, odvažite se i recite mu ako želite brže, jače ili pak sporije te ako želite da ruku, jezik ili prst pomakne više lijevo ili desno.

Zaboravite na granice
Seks može biti istovremeno uzbudljiv i zabavan, samo je potrebno malo mašte. Isprobajte vezanje lisičinama. Dopuštanje potpune kontrole može izazvati iznenađujuće iskustvo, a osim toga će i ojačati povjerenje u vašoj vezi.

Seks na brzaka
Odjurite doma za vrijeme pauze, iznenadite partnera, uživajte u nekoliko minuta žestoke strasti i nakon toga se vratite na posao. Garantirano je da ćete oboje jedva čekati večer da se vidite i sve to ponovite, nekoliko puta.

Zaboravite na godine
Zaboravite ne uvriježena pravila te opomene tipa 'on je prestar za tebe'. Zar ne bi bilo uzbudljivo provjeriti što vam sve ima za pokazati muškarac s deset godina više seksualnog iskustva od vas.

Gledajte se dok masturbirate
Činjenica je da su muškarci vizualni tipovi i jednostavno obožavaju gledati svoju partnericu. Priuštite mu da vas gleda dok se samozadovoljavate, a gledajte i vi njega dok on to čini. Osim toga, to bi moglo biti i vrlo poučno iskustvo kojime ćete otkriti što točno voli vaš partner.

Pošaljite mu seksi fotografiju
Iznenadite ga kakvom seksi fotografijom zbog koje će mu zapeti knedla u grlu. Na fotografiji ne morate biti goli, dovoljna je kakva seksi opravica koja će naglasiti sve vaši čari. Nakon toga sjednite i čekajte njegov odgovor koji sigurno neće biti ravnodušan.

Inicirajte seks

Najgore što u seksu možete napraviti je biti sramežljivi. Osim toga, tko kaže da baš muškarci moraju započeti vruće igrice. Stoga, kada poželite uživati u seksu, jednostavno mu to pokažite, riječima, dodirima, a ponekad je dostatan samo pogled. On sigurno neće ostati hladan.

Seks u automobilu
Ukoliko ga nikada niste isprobali, sada je pravo vrijeme da otkrijete sve čari seksa u automobilu. Pozovite partnera na vožnju sa sretnim završetkom i parkirajte se na kakvom skrovitom mjestu.


Seks na otvorenom
Toplo vrijeme i porast temperature su kao stvorene za uživanje na otvorenom. U ovome slučaju, čitajte u seksu na otvorenom. Šetnja prirodom može postati nevjerojatno zanimljiva i uzbudljiva ako svučete odjeću i prepustite se strastima.

Prepustite se muškarcu koji obožava vaše tijelo
Seks dobiva posebnu čar ako ga prakticirate s nekime tko vas jednostavno obožava. Muškarac koji ne vidi nijednu vašu manu te ističe samo lijepe, a celulit i višak kilograma za njega jednostavno ne postoje, san je svake žene.

Frajer sa seksi naglaskom
Premda nemate pojma što vam točno govore, frajeri s naglaskom imaju posebnu, zavodničku čar. Afera sa seksi strancem može biti poprilično uzbudljiva.

Maštajte da je on netko sasvim drugi
Maštarenja za vrijeme seksa ne samo da su dopuštena, već su i poželjna. S vremena na vrijeme za vrijeme seksa u svojim mislima ga zamijenite onim zgodnim strancem kojega već danima gledate na autobusnoj stanici ili pak s zgodnim kolegom s posla.

Koji muškarac bi odolio seksi plesu u krilu?
Seksi ples u krilu
Postotak muškaraca koji ovim iznenađenjem neće biti oduševljen je jednostavno ravan nuli.

Seks-igračke
Vibrator ne mora biti rezerviran samo za trenutke kada ste sami. Ponesite svoju omiljenu igračku u krevet i prepustite se eksperimentiranju zajedno s partnerom.

Pokažite mu svoje seksi rublje

Dok opušteno gleda televiziju, potpuno iznenada i nenajavljeno pojavite se pred njim u svojem najseksi rublju. Bez obzira nosite li tangice, korzet ili pak haltere, nema šanse da će vam moći odoljeti.

Seks usred noći
Probudite ga usred noći i pokažite mu koliko ga želite. Iznenadni noćni seks držat će vas u dobrom raspoloženju cijeli dan, a nemoguće je da vas to ne potakne da to ne ponovite, više puta.

Romantični seks
Predigra koja traje satima, pogledi prepuni ljubavi te nježni dodiri... Dobro, možda baš to i nije opis svakodnevnoga seksa, no kada imate vremena, sa svojim partnerom uživajte u vođenju ljubavi.