ALEKSANDRA GRDIĆ:

'Živahna sam u krevetu'

12.04.2012 u 14:39

Bionic
Reading

Aleksandra Grdić i Kristijan Ugrina gosti su ovotjednog Sexpressa, a Petri Nižetić otkrili su što misle o seksu u prirodi

Aleksandra Grdić, koja je donedavno bila u Kostarici i doživjela pustolovinu u reality šouu Survivor, otkrila je svoja top tri mjesta za seks, a jedno od njih je plaža upravo u toj državi, zbog koje bi se željela vratiti na nju s dečkom.

Aleks voli prirodu i zbog toga se odselila izvan Zagreba pa ne čudi da su joj uvalice oko Primoštena na drugom najboljem mjestu za seks.

Kristijan Ugrina prisjetio se prvog seksa koji se odigrao u montažnoj kućici na gradilištu kada se radila Savska cesta u Zagrebu. U ta davna vremena, kaže Kristijan, nije baš mogao dovesti djevojku kući pa im je za intimne trenutke dugo služio automobil. Dodao je da su ga cure često mijenjale pa nije bilo ni zgodno stalno doći kući s drugom djevojkom.


Pogledajte Sexpresso i otkrijte prvo najdraže mjesto za zabavu Aleksandre Grdić te kako Kristijan Ugrina doživljava seks iz ljubavi i gdje se u Zagrebu kriju zgodna mjesta za to.