Ljubav i seks RADOVAN IZ SURVIVORA:

'Volio bih se seksati s više žena odjednom'

  • Autor: tportal.hr
  • 30.3.2012 10:58:23
  • 30.3.2012 10:07:49

Sexpresso se ovoga tjedna bavi prevarom, a o toj zanimljivoj temi govore bivši mister Hrvatske Radovan Stošić te glumica Lana Gojak

Što je to prevara? Kako se suočiti s njom? Postoje li razlike između emocionalne i fizičke prevare? Koja je gora? Može li se oprostiti prevara? To su samo neka od pitanja na koja su odgovarali Lana Gojak i Radovan Stošić u ovotjednom Sexpressu.

Lana vjeruje da živimo u svijetu u kojemu je popularno varati. Priznala je da je bila prevarena: 'Dečko mi je priznao i jako teško mi je to palo.' Vjeruje da oprost ima veze s egom i iako ona radi na smanjenju svoga, teško joj je oprostiti prevaru. Vjeruje da je u tome ključan osjećaj izdaje. Simpatična Lana priznala je i da je ona prevarila.

Radovan je otkrio da je krenuo slobodan u 'Survivor' pa se prevara nije mogla dogoditi, ali da je imao djevojku, ne bi je prevario, naravno, ako bi mu bilo stalo do nje. Rekao je da mu je hrana važnija od seksa. Priznao je i da je u 'Survivoru' imao maštarije o seksu. Bivši mister Hrvatske u Sexpressu je otkrio i da nikad nije probao grupni seks te da bi se volio seksati s više žena odjednom.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više