DAJTE PETAMA VJETRA

Muškarci koje svaka žena treba izbjegavati

11.04.2012 u 07:57

Bionic
Reading

Tijekom potrage za Gospodinom Pravim svaka žena će naići na različite muškarce. Svatko traži partnera po svojoj mjeri s određenim kvalitetama i osobnostima. No, bez obzira na to kakav je vaš muškaraca iz snova, postoje određeni tipovi koje treba izbjegavati u širom luku

Dok će se neki činiti poput princa na bijelome konju, drugi će biti kao iz kakve noćne more. Neki muškarci jednostavni nisu materijal za vezu, piše Sheknows.com. Premda će se neki od njih na samome početku činiti kao savršeno pristojni muškarci koji se trude zadobiti vašu pažnju i simpatije, jednom kada padnu maske i oni otkriju svoje pravo lice, vrijeme je da date petama vjetra. Slijedi lista najgorih 'prijestupnika' kada se radi o muškarcima i vezama.

Škrtac
Muškarac koji uvijek nekako zaboravi novčanik ili nikada nema dovoljno novaca u džepu pripada ovoj kategoriji. Nakon što se tijekom prva dva izlaska predstavi kao savršeni džentlmen, izvede vas na večeru, plati račun i još vas obraduje ružom, njegov novčanik, a s njime i novci u njemu, netragom će nestati. Bez obzira na to idete li u kino, na večeru ili pizzu, on će uvijek kukati da nema novaca i zamoliti vas da vi podmirite račun. Dijeljenje računa ili pak naizmjenično plaćanje je sasvim prihvatljivo i u redu, no muškarca koji nikada nema novaca ili pak radije troši tuđi novac, treba izbjegavati u širokom luku, a ako ste se već s takvim spetljali vrijeme je za bijeg, prije nego što bankrotirate.

Škrtac nikada nema novaca i uvijek će tražiti da vi platite večeru
Ljenčina
Na samome početku ovaj muškarac će vas možda uspjeti šarmirati svojim ambicijama i popisom projekata koje planira, no ubrzo ćete shvatiti da svi njegovi planovi ostaju na priči, a sve što taj muškarac zapravo radi je igranje videoigrica i ispijanje kava po cijele dane. Po pitanju traženja posla ili bilo kakve druge fizičke aktivnosti, ovaj tip muškarca neće imati ništa novo za 'prijaviti'. Okrutna istina je ta da on uopće nema želje ni ambicije ikada pronaći pravi posao. Osim toga, njegov stan je uvijek neuredan, a odjeća ukrašena mrljama i zgužvana. Ljenčina ne traži djevojku ili ženu, već ženu koja će mu glumiti majku, stoga pobjegnite dok još uvijek ima vremena i dok se niste našle u ulozi koji nikada niste niti željele.

Ambiciozni karijerist
Ambiciozni karijerist je potpuna suprotnost ljenčini, no svejedno ga to ne čini muškarcem iz snova. Premda će vas na početku očarati svojim dotjeranim izgledom, dobrim poslom, pristojnom plaćom i uređenim stanom, on nikada neće imati vremena za vas, a kada i pronađe koji sat htjeti će razgovarati samo o poslu. Na prvu će vas oboriti s nogu romantičnim i skupim večerama te raskošnim darovima, no čim vaša veza krene prema ozbiljnijem tonu, on će vas shvaćati zdravo za gotovo te se fokusirati samo na svoju karijeru. Jeste li sigurni da zaista želite muškarca koji više pažnje poklanja svojim dionicama nego vama?

Veliko dijete
Neki muškarci jednostavno nikada neće odrasti. Premda su na prvi pogled jako šarmantni i neodoljivi, veza s neozbiljnim muškarcem koji se ponaša poput velikog djeteta može biti poprilično frustrirajuća. Ovaj tip muškarac 24 sata na dan želi se samo zabavljati. Premda su izlasci u njegovoj organizaciji jako zabavni i uzbudljivi, ako veza postane ozbiljnija, on nikada neće htjeti razgovarati, a niti razmišljati o važnim stvarima kao što su financije, plaćanje najamnine i računa.