ZA USPJEŠNIJE UPUCAVANJE

Evo kako ćete znati kakve su vam šanse kod žena

17.03.2012 u 12:05

Bionic
Reading

Ženki mozak oduvijek je bio jedna od većih misterija za muški rod. Ili je tako bilo do sada. Novo istraživanje konačno je otkrilo kako znati sviđate li joj se. A tajna je, kažu – u očima

Istraživanje koje je proveo life coach Ali Campbell bavilo se šansama koje muškarci imaju nakon prvog kontakta očima sa suprotnim spolom. Pokazalo se da taj prvi pogled zapravo sve govori. Kolike su vam šanse bit će vam jasno samo ako pažljivo promatrate njezinu reakciju i smjer u kojem gleda.

Campbell kaže da ako žena gleda prema dolje i pogledom prolazi po podu ili gleda ustranu i natrag, to je siguran znak da joj se sviđa muškarac. Taj pogled znači da ona provjerava svoje emocije, drugim riječima, sviđate joj se, ali još ne zna koliko.

'To je ono za čim trebate tragati, to je Sveti gral svih pogleda. To je indikator da je ona zainteresirana', rekao je Campbell za The Sun

Ono što se dogodi u 45 sekundi nakon susreta, zapravo daje kristalno jasno naslutiti ima li ljubavi u zraku ili će muškarac dobiti košaricu, tvrde stručnjaci. Ako žena odvrati pogled najdulje na 45 sekundi i zatim vas pogleda ravno u oči, to je gotovo siguran znak da je zainteresirana i da ozbiljno razmišlja o tome jeste li prihvatljiv partner.

A kako zaključiti da nije nimalo zainteresirana? Sramežljiv pogled u stranu kod žena obično znači da je najbolje da produžite dalje.

Ako žena nakon kontakta očima s muškarcem pogleda iznad njegove glave ili ga ponovo pogleda ravno u oči, to znači da definitivno nema nikakve šance. U tom slučaju najbolje je odmah izgubiti se te potražiti novu 'žrtvu'.

'Ako ona gleda iznad vaše glave, to ne znači da u svojoj glavi zamišlja vas dvoje u romantičnoj šetnji uz zalazak sunca. To samo znači da nemate šansi, jednako kao i uzvraćen direktan pogled', kaže Campbell.