SVE KARTE NA STOLU

Koja se to pitanja muškarci boje postaviti ženama?

27.02.2012 u 09:51

Bionic
Reading

Je li im veličina stvarno tako važna? Što će im toliko cipela? To su samo neka od pitanja o kojima muškarci razmišljaju, ali ih se boje postaviti ženama. No došlo je vrijeme da se sve karte stave na stol

Kada je riječ o ženama, muškarcima još puno toga nije jasno. Iako neka pitanja stalno vrte po glavi, ne uspijevaju doći do točnih odgovora. Američki bloger Aaron Traister pozabavio se upravo takvim pitanjima, a donio je i ženske odgovore koji bi barem donekle trebali objasniti stvari pripadnicima snažnijeg spola.


Žene su muškarcima još uvijek enigma
Zašto žene imaju toliko cipela?
Mnoge muškarce muči ovo pitanje jer ne razumiju zašto žene trebaju imati i po dvadesetak pari cipela, a realno mogu nositi najviše pet pari. Ono što muškarci ne shvaćaju je to da su ženama cipele užitak i da se dobro osjećaju kada na nogama imaju lijepu i seksi obuću. Ili da napravimo usporedbu, ženama su cipele kao muškarcima automobili.

Zašto žene prijateljicama pričaju o svom ljubavnom životu?

Budući da su muškarci generalno zatvoreniji od žena te da ne vole govoriti o svojim emocijama, teško mogu shvatiti zašto žene imaju potrebu pričati o svojoj intimi. No to je u prirodi žena, one dijele svoje emocije, govore o njima, a to uključuje i njihov ljubavni život. Žene s prijateljicama pričaju o svojemu ljubavnom i seksualnom životu jer žele usporedbe, pokušavaju procijeniti je li sve u redu, a nerijetko traže i savjet. Katkada, ali samo katkada, pričaju i zato da se malo pohvale.

Zar žene misle da mi ne znamo da je riječ o push-up grudnjaku?
Žene obožavaju push-up grudnjake jer im grudi u njima izgledaju sjajno. Vrlo jednostavan i razuman razlog. Istina je

da katkad odlutaju i iskreno vjeruju kako nitko to ne primjećuje te da muškarci stvarno misle da ih je priroda obdarila prpošnim grudima. Da, sve one negdje znaju da i muškarci razumiju o čemu je riječ, ali vole se zanositi jer život tako djeluje ljepše.

Zašto je žena sa svima pristojna, a najgore prođe njezin partner?
Koliko god se ženama ovo ne sviđa, činjenica je da su muškarci u pravu kada postavljaju pitanje. Vrlo često žene nastoje biti korektne i pristojne prema svim ljudima u svojemu životu, ali onda se puno toga nakupi usput i trenutak pucanja događa se pred njezinim muškarcem. Zašto? Zato što se žena uz njega osjeća sigurno i zna da je poznaje pa vjeruje da će on lakše oprostiti njezin ispad nego netko drugi. Ipak, žene se ne bi trebale navikavati na takvo ponašanje.

Ženama je veličina stvarno važna?

Mnogi muškarci često razmišljaju o ovome pitanju i sve bi dali da doznaju točan odgovor. No točnog odgovora nema. Postoje žene kojima je veličina važna i postoje žene kojima veličina uopće nije važna. No sve bi se zasigurno složile da je tehnika ono što je najvažnije stoga nema smisla opterećivati se pitanjima o veličini.