VRUĆA TOP LISTA

Koji su muškarci najseksi ove godine

01.02.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Brojne svjetski poznate glumice i pjevačice žestoko se bore kako bi se pozicionirale na top listu najseksi žena na svijetu, no sada je vrijeme da dame malo odstupe jer nastupaju najseksi muškarci na planetu

Dok časopis FHM godinama objavljuje top listu najseksi poznatih žena, sada je došlo vrijeme da se dame opuste i jednostavno uživaju u pogledu. Naime, Heat magazin objavio je vruću top listu 100 najseksi muškaraca na planetu.

Unatoč svim savršeno oblikovanim mišićima, savršenim frizurama i posebno oblikovanim bradama, brojne mlađe kolege nisu uspjele pobijediti onoga koji se već godinama nalazi na brojnim listama seksi muškaraca. Naime, na pobjedničkom mjestu top sto najseksi muškaraca koji kroče ovim svijetom je 36-godišnji slavni nogometaš David Beckham.

Beckham, koji je nedavno i snimio seksi reklamu za donje rublje s vlastitim potpisom te pokazao mišiće i tetovaže, tako je dokazao da još uvijek ima 'ono nešto', prešišavši na listi najseksi muškarce poput Zaca Efrona i Roberta Pattinsona koji imaju hordu obožavateljica.

Međutim, bila je to teška borba, pogotovo ako se zna činjenica da su i drugi neodoljivi holivudski muškarci, poput Johhnyja Deppa, Ryana Reynoldsa i Bradleyja Coopera prošli u top deset.

U istraživanju magazina Heat sudjelovalo je više od tisuću čitatelja, a Lucy Cave, urednica magazina, kaže: 'Nitko ne zaslužuje titulu najseksi muškaraca na planetu ove godine više od Davida Beckhama. On ima sve: talent, stil, seksipil, karizmu, žene ga obožavaju, muškarci žele biti kao on, a mi smo apsolutno oduševljeni činjenicom da je na vrhu naše ankete.'

Dok je David Beckham osvojio laskavo prvo mjestu, na drugo se smjestio Ryan Gosling, zatim Ryan Reynolds, a nakon dva Ryana, četvrto mjesto pripalo je Bradleyju Cooperu. Neloše peto mjesto zaslužio je Jake Gyllenhaal, šesto Robert Pattinson. Sedmo mjesto pripalo je Tomu Hardyju, laskavo osmo Johnnyju Deppu, a unutar poželjnih top deset ugurali su se i Hugh Jackman i Zac Efron. Najseksi muškarce na planeti 2012. godine pogledajte u našoj fotogaleriji.