Ljubav i seks PAZITE ŠTO RADITE

Što to žene prvo primijete na muškarcima

  • Autor: tportal.hr
  • 15.2.2012 10:30:52
  • 15.2.2012 8:00:00

Muškarci i žene imaju sasvim različite prioritete kada su spojevi u pitanju, što ne čudi jer su suprotna mišljenja i krivo protumačeni signali česti uzroci nesporazuma. Evo nekoliko sitnica koje će ona na spoju svakako primijetiti, pa pazite što radite

Muškarci su s Marsa, a žene s Venere. Sigurno ste već bezbroj puta čuli za ovu tvrdnju, a mogu je potkrijepiti sudari ovih planeta kada je prvi spoj u pitanju. Shine je sakupio mišljenja svojih blogera i čitatelja, pa izdvojio pet stvari na koje zaista treba paziti na prvom spoju.

1. Higijena

Smiješno da se u 21. stoljeću mora pisati o vodi i sapunu, ali djevojke će odmah nanjušiti ako ste se slučajno zaboravili otuširati prije spoja. Pazite da vam nokti budu uredni jer biste mogli djelovati zapušteno. Obrijte se barem za prvi spoj iako se furate na opušteni look. I, naravno, pobrinite se da ne bude zadaha.

tinkstock
Pazite na higijenu i odjeću
2. Odjeća


Ovisno koje ste mjesto odabrali za sastanak budite prikladno, ali sa stilom i uredno odjeveni. Djevojke vole muškarce koji imaju stila i koji se znaju obući, a za to nije nužno potrebna markirana odjeća. Uvijek trebate imati nekoliko kvalitetnih komada, a nećete pogriješiti ako usto, primjerice, kombinirate traperice i dobre cipele.

3. Znate li razgovarati

Ako večer planirate provesti samo slušajući i eventualno pričati s konobarom dok naručujete hranu i piće, ne računajte na drugi spoj. Žene od muškarca traže da zna izreći svoje mišljenje bez obzira na to što su one sposobne pričati ikada treba i ne treba. Stoga razmislite o čemu biste sve mogli razgovarati i pročitajte novine koji dan, ako niste, jer se uvijek može popričati o nekim aktualnim temama.

4. Kako ćete je osvojiti

Bez obzira na to jeste li tip koji bolju polovicu voli obasipati pažnjom i darovima ili odbijate puniti blagajnu zlatarnicama i cvjećarnama, probajte zaključiti trebate li nekako iznenaditi djevojku s kojom izlazite.

Ona će sigurno biti zadovoljna ako neku malu sitnicu namijenite samo njoj, makar se radilo o upaljenoj svijeći na stolu koja će osigurati romantično ozračje. Žene to ne rade namjerno, ali podsvjesno se odmah bolje osjećaju ako im se pokloni malo pažnje. Dakle, nije potrebno skinuti zvijezdu s večernjeg neba, već uputiti koju toplu riječ ili donijeti zgodno upakiranu čokoladicu.

5. Kamo gledate

Sve ste korake savršeno napravili i osjećate kemiju, ali odjednom prolazi prelijepa plavuša dugih nogu i niste si mogli pomoći. Hm, koliko god je to muškarcima teško shvatljivo, žene ne vole kad u njihovoj prisutnosti gledaju druge žene! Ako ste s njom na spoju, onda gledajte u njezine noge. Vrlo je jednostavno i uz malo truda izvedivo.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više