Ljubav i seks ŠTO ČEŠĆE, TO BOLJE

Koliko puta tjedno priželjkujete seks

  • Autor: tportal.hr
  • 27.1.2012 20:52:42
  • 27.1.2012 11:38:45

Gotovo 39 posto posjetitelja tportala želi se seksati svaki dan, a malo više od pet posto njih seks nikada ne priželjkuje

Svatko se barem jednom u životu zapitao koliko je uopće seksa normalno. Neke ljude pitanja o učestalosti seksualnih odnosa zaokupljaju većinu vremena. No, činjenica je da nema točnog odgovora na to pitanje jer netko voli više seksa, a nekome je dovoljan jedan odnos mjesečno – i to je u redu jer ljudi su različiti.

Ipak, neki priželjkuju više seksa, ali u stvarnome životu želje im se baš i ne ispunjavaju. Upravo to je zanimalo nas ovoga tjedna, pa smo vam u svojoj seksi anketi postavili pitanje - Koliko puta na tjedan priželjkujete seks?

U anketi je sudjelovalo 2.047 posjetitelja tportala, a gotovo 39 posto njih, odnosno 797 posjetitelja, odgovorilo je – svaki dan. Očito da je seksualna aktivnost još uvijek omiljena aktivnost većine iako neka istraživanja pokazuju da su nam računalne igrice postale draže od seksa. No, to izgleda da to ipak nije slučaj u Hrvatskoj.

Oko 28 posto sudionika naše ankete odgovorilo je da seks priželjkuje dva do tri puta na tjedan. Dakle, 581 posjetitelj zadovoljava se s prosjekom u pogledu seksualnih aktivnosti. Onih koje žele biti iznad toga prosjeka bilo je gotovo 17 posto, odnosno 345 posjetitelja željelo bi se seksati četiri do šest puta na tjedan.

Malo više od deset posto sudionika ankete, odnosno njih 209, priželjkuje seks jednom tjedno. Ima i onih koji seks nikada ne priželjkuju, a takvih je u našoj anketi bilo 115, odnosno malo više od pet posto.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više