BRITANSKI MEDIJI PRENOSE

Nives savjetuje kako uloviti nogometaša

13.04.2009 u 15:16

Bionic
Reading

Nives Celzijus je čitateljice njemačkog Bilda uputila u to kako uloviti i zadržati nogometaša, a njezine su savjete prenijeli britanski mediji

Što se Nives Celzijus tiče, prelazak njezinog muža Dine Drpića u njemački nogometni klub Karlsruhe bio je pun pogodak. Nikad nije plijenila toliko pažnje, posebice stranih medija.

Tako je britanski Daily Mail prošlog vikenda donio kratak pregled njezinog korisnog vodiča za odnos s nogometašima objavljenog u Bildu. Između ostalog, kao prava dama Nives savjetuje da uvijek pustite muškarcu da plati izlazak, ali i da ne postavljate previše pitanja ako izađe bez vas.

Evo nekoliko savjeta kako osvojiti i zadržati nogometaša:

1.Morate biti mlade i bez repova, što znači da se ne smijete petljati s njegovim kolegama. Mlade u smislu nove i neotkrivene, barem naizgled. Šanse imaju i žene koje su imale dvije ili tri dugačke veze iza sebe.

2.Morate biti potpuno iskrene, barem kad su u pitanju prethodna seksualna iskustva jer će se o vama i prošlim vezama razglabati na partijima. Pitanje je vremena kad će se istina sama otkriti, pa je bolje odmah priznati grijehe iz prošlosti.

3.Nikad ne dajte sve od sebe! Ako nogometaš otkrije da vas je posve osvojio i da mu nemate više ništa novo ponuditi, okrenut će se novim iskustvima. Zato ne preuveličavajte svoje emocije, već pokažite da uvijek imate skrivene adute.

4.Ne gnjavite ga. Pitanja kao što su 'gdje si dosad' i 's kim si bio' strogo su zabranjena!

5.Podržite ga u teškim trenucima. Interesirajte se za igru i njegove probleme i pohvalite svaki njegov uspjeh. utješite ga kad stvari krenu loše. Važan savjet: seksualna utjeha nakon poraza uvijek je dobrodošla!

6.Seks je nogometašima jako bitan, zato uvijek pokušajte začiniti stvari. Ako se dosađujete i ponašate kao da nemate iskustva, brzo će izgubiti interes i potražiti strast negdje drugdje.

7.Ne gnjavite ga temama poput braka i djece, to će ga otjerati. Profesionalni nogometaši žele vjerovati da ste počašćene što možete biti s njima te da je brak s njima ispunjenje svih vaših snova. Zato morate djelovati kao da vam nije stalo, pa će ga to zainteresirati.

8.Nemojte biti previše skromne. Ne odbijajte skupocjene poklone i dopustite im da plate izlazak. Prihvatite svaki poklon, on vam mora dokazati da misli na vas i vašu sreću. No isto tako vi morate misliti na njega i poklanjati mu sitnice koje ne moraju biti skupe, važan je znak pažnje!