DONJE RUBLJE ILI NAKIT?

Njegov izbor poklona otkriva što misli o vama

18.12.2011 u 22:03

Bionic
Reading

Kad su pokloni u pitanju, važna je namjera, ali dar koji ste dobili često može dati naznake što osoba misli o vama ili koliko vas dobro poznaje. Ta se pravila posebno mogu primijeniti u ljubavnoj vezi

Bliže se blagdani i od dragih ljudi stižu darovi, a posebnu draž imaju oni od partnera. Poklon koji će vam dati dragi otkriva koliko vas dobro poznaje i što misli o vama. Magazin Glo piše o najčešćim tipovima darova koje muškarci poklanjaju, a iza šarenog papira i mašne kriju se njihove prave misli o vama i vezi.

Praktični pokloni

Ako je odabrao buce, mikrovalnu pećnicu ili neku drugu stvar koja vam baš sada treba, znači da vas dobro poznaje. Misli na vaše potrebe i praktičan je - to su očiti znakovi da vas voli i planira provoditi vrijeme s vama.

Putovanje za dvoje

Ovo je svakako super poklon. Osim što očito želi provesti vrijeme s vama, želi vas imati samo za sebe, daleko od sviju. To je zgodno, a osim toga, odmorit ćete se od svih obaveza i svakodnevice. Sretan put!

Usputni poklon

Hmm… Ako dobijete okvir za sliku ili neku sitnicu koja nema nikakve veze s vama, onda postoje dvije solucije. Prva je da on ima vrlo čudan smisao za humor i nada se da će i vama biti jako smiješno. Drugo viđenje ove situacije i nije baš tako simpatično - on nema pojma što bi vi željeli pa je uzeo prvu stvar u prvom dućanu na koji je naišao. Nadajmo se da je ono prvo u pitanju.

Što vas očekuje ispod jelke?
Donje rublje

Ovdje nema puno dileme. Želi vas vidjeti u donjem rublju jer ga privlačite. Nakon toga želi vas vidjeti bez donjeg rublja - to je bar jasno.

Nakit

Postoji više razloga zašto muškarci poklanjaju nakit. Možda ste mu nešto natuknuli, a možda je pročitao neki magazin koji se drži savjeta da su vam dijamanti najbolji prijatelji. No možda se odlučio za nakit jer misli da će vam biti drago. Kako god bilo, dobili ste prekrasan božićni poklon.

iPod ili iPad

Ovakvi darovi su zabavni, posebno ako ste si tako nešto priželjkivali. Samo nemojte sada zapostaviti dragog i previše se zabavljati s novom igračkom.

Poklon bon

Iako kartica s novcem nije baš uzbudljiva u trenutku kad je ugledate ispod božićnog drvca, dok budete šopingirali za nekoliko dana bit ćete itekako sretni. Ako vas brine što dragi nije odabrao neki konkretniji poklon, ne radi se ni o čemu strašnom. Naime, on je radije odabir savršene majice ili parfema prepustio vama.

Kućni ljubimac

Ako vas u kutiji dočeka malo mače ili štene, to znači samo jedno - želi vas oženiti ili poručuje da ćete malo vježbati zajedničke obiteljske odgovornosti za buduće prinove. Koliko god je ovo slatko, ipak iskreno s njim porazgovarajte ako niste osoba za kućne ljubimce.

Dizajnerska torbica ili odjeća

Vjerojatno zna da ste si željeli baš tu torbicu, ali nikada ne biste izdvojili toliko novca. On se odlučio isprsiti za vas, ali ne očekujte da će shvatiti zašto je ta torbica bolja od svih drugih.