LASKAVA TITULA

Jen Aniston proglašena najseksi ženom svih vremena

10.12.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Nekima će možda biti teško za povjerovati, no magazin Men's Health na prvo je mjesto najseksi žena svih vremena smjestio glumicu Jennifer Aniston

Magazin Men's Health sastavio je listu 100 najseksi žena svih vremena. Prvo mjesto i laskavu titulu po njihovom je mišljenju zaslužila Jennifer Aniston zahvaljujući, kako su objasnili, tome što je tijekom cijele svoje karijere ostala 'seksi, duhovita i stvarna'.

'Jennifer Aniston je duhovita na miran, osvježavajuće human način i njezin savršeno ljudski i uobičajen privatni ljubavni život izaziva samo simpatije. Mnogi drugi seks simboli s vremenom su postali jednodimenzionalni, bezlične ikone koječega, no kroz cijelu svoju karijeru Aniston je ostala seksi, duhovita i nepogrešivo stvarna. Iz tog razloga ona je naša najseksi žena svih vremena', stoji u objašnjenju magazina.

U razgovoru za Men's Health Aniston je izdvojila svoje favoritkinje: 'Mislim da je izjednačeno između Brigitte Bardot i Glorije Steinem. Ali ako baš moram odabrati jednu, onda je to Gloria jer ona je sve u jednom, cijeli paket, a to je seksi.'

Priznala je i da joj je na muškarcu, osim savršenih trbušnjaka, najseksi duhovitost, suosjećanje, nježnost i ego u pravim proporcijama.

10 najseksi žena prema magazinu Men's Health:

1.Jennifer Aniston
2.Raquel Welch
3.Marilyn Monroe
4.Britney Spears
5.Madonna
6.Ursula Andress
7.Bettie Page
8.Pamela Anderson
9.Jane Fonda
10.Angelina Jolie