Ljubav i seks PETAR CVIRN:

'Moj prvi striptiz bio je lakrdija'

  • Autor: tportal.hr
  • 2.12.2011 12:15:50
  • 2.12.2011 11:21:04

Mia Kovačić i Petar Cvirn u Sexpressu otkrivaju sve o svojim pogledima na striptiz. Jesu li ga i sami plesali? Provjerite sami

Ovoga tjedna sudionici Sexpressa razgovaraju o striptizu. Osim što će vas iznenaditi odgovori građana, i voditeljica Mia Kovačić te glumac Petar Cvirn otkrit će vam mnoge zanimljive stvari.

Zgodna Mia kaže da nikada svojemu muškarcu nije otplesala striptiz, a nije bila ni na jednoj djevojačkoj na kojoj je muškarac plesao striptiz. Lijepa voditeljica smatra da muškarci i žene potpuno različito doživljavaju striptiz, odnosno da je ženama to smiješno, a muškarcima erotično. Za sebe kaže da nikada ne bi mogla biti žena koja se skida.

Simpatični Petar, pak, puno je otvoreniji u razgovoru o striptizu. Kaže da u svom ormaru za takve prigode ima nekoliko kostima, a najpopularniji je onaj policajca. Priznaje da su češće njemu plesali striptiz, nego on drugima. Prisjetio se i svog prvog striptiza za koji kaže da je bio lakrdija. Što je još otkrio simpatični dvojac, pogledajte u našem Sexpressu.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više