NAGRADNJAČA

Eros4U je ponovno tu!

24.11.2011 u 10:00

Bionic
Reading

Najuzbudljiviji event u Hrvata nastavlja se na Zagrebačkom velesajmu na 2. Međunarodnom sajmu erotike i prateće industrije – Eros4u, od 2. do 4. prosinca 2011, a tportal.hr poklanja svojim čitateljima 6x1 ulaznicu!

Eros4U nastavlja se i ove godine, ali još intenzivnije i još eksplicitnije!

Eros4U ponovno dovodi sve najbolje što europska i svjetska porno industrija u ovom trenutku može ponuditi. Erosove zvijezde će sigurno dovesti do ludila sve posjetitelje, a najsretniji među njima se možda i pridruže showu na pozornici te uspiju opipati puls izvođača i izvođačica.

Za pripadnice nježnijeg spola Eros je pripremio kutak privatnosti u kojem će neometano, bez prisutnosti muškaraca, moći uživati u akrobatskim nastupima najvatrenijih stripera. Eros sa zadovoljstvom predstavlja Eros4Women Corner gdje će žene moći doživjeti pravi ugođaj Bachelorette partya.

Još jedna atrakcija koju možete doživjeti na Erosu je vruće hrvanje u blatu. Poslastica za oči kakvu još niste vidjeli. Atraktivne i obdarene djevojke koje dolaze čak iz Slovačke izvode svoj blatnjavi performans samo za vas.

Ulaznice za Eros4U možete kupiti u pretprodaji po povoljnijim cijenama preko sustava Eventim po cijeni od 95 kuna (pojedinačna karta) ili za 170 kuna (za dvije osobe). Na ulazu na event karte su 120, odnosno 200 kuna.

Po jednu ulaznicu su osvojili:

Silvana Brčina
Franjo Crnković
Zlatko Banjan
Sandra Mirković
Jelena Humek
Roman Drašković