VIŠE NO ŠTO MISLITE

Što oblik gaćica govori o vama?

19.12.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Kada je riječ o ženskom donjem rublju, dame doista imaju široku paletu izbora, od seksi tangica, brazilki, bokserica pa sve do šaljivih motiva i sličica ili pak seksi čipke. Donje rublje još je jedan odjevni predmet koji vas može učiniti seksi zavodnicom ili neodoljivom slatkicom

Dok se neke žene najseksi osjećaju u tangama, drugima su draže bokserice ili pak prozirna čipka. No bez obzira na to koje donje rublje izabrale, žene odašilju određenu poruku i otkrivaju skrivene detalje o svojoj osobnosti. Otkrijte što vaše donje rublje govori o vama!

Minijaturne tangice u obliku trokuta
Ako se najbolje osjećate u mini tangicama trokut oblika, onda ste seksi pustolovka. Ovaj model tangica pokriva samo ono najnužnije, a ispod odjeće se ne ocrtava. Trokut tangice su vrlo zavodljive i seksi. Dame koje vole ovakvo seksi i izazovno donje rublje nisu sramežljive i ne boje se isprobati nove stvari. Minijaturne tangice u obliku trokuta otkrivaju dame koje jako drže do svoga izgleda te pažljivo vode brigu o sebi, osim toga, sigurno su i jako ponosne na svoju seksi guzu koju vole naglašavati.

Obične tangice
Dame koje najradije izabiru obične tangice sa širim trakicama sa strane su zaigrane, ali i'zločesto profinjene'. Tangice su zaigrano donje rublje, ali i vrlo široko primjenjivo. Možete ih nositi ispod suknje ili hlača u uredu ili pak ispod haljine za vrijeme šetnje gradom, a da se ne morate brinuti o neukusnom ocrtavanju preko odjeće. Žene koje nose tange vrlo su sofisticirane, ali i samouvjerene, često nose vrlo prepoznatljiv parfem, a najdraže su im tangice u crnoj boji.

Klasične gaćice
Klasične gaćice najčešće su omiljene sportašicama i vrlo aktivnim djevojkama. Ovaj tip gaćica je jedan od najosnovnijih modela te ga se može nositi gotovo ispod svega. Premda klasične gaćice u posljednje vrijeme baš i nisu neki modni hit, one nikada neće izaći iz mode, a njihov klasičan oblik prekrit će sve potrebno. No klasično ne treba miješati s dosadnim, a klasične gaćice vrlo su udobne za po doma.

Gaćice visokog struka
Ova vrsta gaćica na prvi pogled djeluje identično kao klasične gaćice, no ipak ima malo više tkanine. Budući da su posve tradicionalne, gaćice visokog struka su kao stvorene za konzervativne dame koje se žele osjećati udobno. No prije nego što odbacite ove klasične gaćice i udobnost koju nude i posegnete za tangama, razmislite o ovome: žene koje odabiru gaćice u kojima se osjećaju potpuno ugodno i opušteno zapravo se jako dobro osjećaju u vlastitoj koži. Ovakve gaćice birat će redom žene koje drže do tradicije, pouzdane i vjerne prijateljice.

Hipsterice
Vjerovali ili ne, ponekad se s dodavanjem više tkanine može pojačati seksi učinak, a upravo to vrijedi za hipsterice. Sa širokom trakicom za sa strane, hipsterice čine guzu punijom i seksi. Hipsterice redom biraju djevojke koje vole tradicionalne stvari, no sa seksi dodacima, poput čipke na rubovima. Djevojke u hipstericama na prvu vam se mogu učiniti pravim slatkicama koje sve rade kako treba, no ubrzo bi vas mogle iznenaditi kakvom seksi tetovažom kojoj se niste niti nadali.

Bokserice
Iako bokserice i hipsterice na prvi pogled izgledaju vrlo slično, postoji suptilna razlika. Bokserice ipak prekrivaju nešto više kože te izgledaju poput vrućih hlačica. Bokserice su uglavnom prvi izbor djevojaka koje flertovati te se pritom dobro zabavljati. Dame koje nose bokserice su pomalo drske kokete koje obožavaju izlaziti van te se zabavljati. Ovim djevojkama ne bi bio stran niti ples u donjem rublju poput Cameron Diaz u 'Charlijevim anđelima'.

Brazilke
Što se događa kada uzmete tange i spojite ih s hipstericama? Dobijete popularne seksi brazilke. Relativno novi model gaćica, brazilke su poprilično seksi, no ipak s umjerenom dozom. Brazilke su vrlo popularne u širokom rasponu žena različite dobi, no ljubiteljice ovog tipa gaćica ipak imaju nešto zajedničko, seksi su i glamurozne. Dame u brazilkama su vrlo zabavne, a kako su brazilke posljednji hit, ove djevojke slijede modne trendove i točno znaju što je posljednja moda.

Osim omiljenog oblika gaćica, prilikom kupnje donjeg rublja treba u obzir uzeti i široku paletu izbora boja, uzoraka, poruba, čipke, materijala te brojnih drugih sitnih detalja. Životinjski print na gaćicama, poput zebra ili leopard prugica otkriva seksi ženu koja se ne boji riskirati. Mašnice i čipka otkrivaju slatkice koje su vrlo ženstvene. Šljokice i sjajni detalji većinom se sviđaju zaigranim djevojkama koje u duši uvijek ostaju djevojčice.